• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ventspilī iemācīs izgatavot personīgos aromātus (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 10:43, 18.02.2024


Labākā dāvana savai mīļotajai dāmai.


Tikai personalizēta smarža ļaus sasniegt ideālu.

Jau pavisam drīz klāt Starptautiskā sieviešu diena, kad gaisā virmo īpaša noskaņa un dāmas tiek palutinātas ar pavasarīgiem ziediem un sievišķīgām aktivitātēm, tāpēc arī šogad Ventspils Digitālais centrs ir sarūpējis pasākumu daiļā dzimuma pārstāvēm, kurā kopā ar sertificētu aromterapeiti dalībniecēm būs iespēja izveidot katrai pašai savu unikālo smaržu.

"Smaržu darbnīca" norisināsies sestdien, 9.martā, plkst.14.00 - 16.00 Ventspils Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5. Smaržu meistarklases dalībnieces varēs tuvāk iepazīt dabīgo aromātu pasauli, uzzināt par dažādu aromātu savstarpējo saderību un iemācīties izgatavot dabīgās smaržas uz eļļas bāzes, kas ir pats senākais smaržu veids. Mājās dāmas dosies ar savām pašizgatavotajām unikālajām smaržām skaistā krāsainā rullīšpudelē.

Meistarklasi vadīs ēterisko eļļu pazinēja, sertificēta aromterapeite Inga Nemše, kura darbojas ar ēteriskajām eļļām - dabīgām augu esencēm jau 13 gadus. Inga ir apguvusi aromterapiju un dabīgu smaržu izgatavošanas mākslu pie dažādiem Latvijas un ārvalstu skolotājiem un joprojām regulāri turpina izglītoties, Inga ir izveidojusi savu dabīgās kosmētikas un aromterapijas produktu.

Smaržu meistarklase nav ieteicama grūtniecēm un bērniem līdz 16 gadu vecumam. Pirms smaržu darbnīcas tās dalībniekiem nav vēlams lietot spēcīgi smaržojošus parfimērijas un kosmētikas produktus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Ekonomika Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai arī turpmāk varam lepoties, ka esam Eiropas priekšpulkā ar jaudīgu nozari, pakalpojumu kvalitāti, tehnoloģiju attīstību un labiem piedāvājumiem.