• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ziemas priekus Jelgavā piedāvā pilsētas slidotava (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 15:47, 02.12.2023


Varat arī izmēģināt spēkus hokeja spēlē.


Viss ir aprīkots, lai iepriecinātu iedzīvotājus.

Ziemas sezona Jelgavas pilsētas publiskajā slidotavā Pasta salā turpinās – iedzīvotāji gaidīti uz publisko slidošanu, tostarp uz slidošanu ar hokeja nūjām. Šonedēļ slidotavā plānoti kopumā 20 publiskās slidošanas seansi.

Pasta salas slidotava apmeklētājus aicina uz publiskās slidošanas seansiem, no kurām viens seanss trešdien pulksten 20.15 paredzēts arī slidošanai ar hokeja nūjām. Tādējādi interesenti var izmēģināt savas prasmes arī hokeja spēlē. Jāpiebilst gan, ka šajā gadījumā apmeklētāji aicināti iespēju robežās sagādāt arī hokeja formu, lai parūpētos par drošību.

Slidojuma ilgums ir stunda, bet laikā starp slidojumiem notiek laukuma apkope un ledus atjaunošana. Maksa par slidošanas seansu ir 4 eiro, par slidošanu ar nūjām – 4,50 eiro, bet hokeja nūjas nomas maksa – 1,50 eiro. Lai spēlētu hokeju, interesenti aicināti iespēju robežās sagādāt arī hokeja formu, lai parūpētos par drošību. Apmeklētāji var ierasties gan ar savām slidām, gan tās iznomāt. Slidu nomas maksa ir 2 eiro. Slidotavā par pakalpojumu var norēķināties skaidrā naudā un ar bankas karti.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Sabiedrība Par teju 30% pieaudzis ārvalstu studentu pieteikumu skaits LU

Studijām Latvijas Universitātē (LU) 2024./2025.akadēmiskajā gadā saņemti par teju 30% vairāk ārvalstu studentu pieteikumu nekā pērn, informēja universitāte.

Interesanti fakti No Rīgas pludmalēm siltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā

No Rīgas oficiālajām pludmalēm vissiltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā, liecina Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.