Madonna sākusi domāt par nāvi

Interesanti fakti
VS.LV 14:01, 18.07.2023 0

Tikai retajam ir noslēpums, ka jūnijā amerikāņu popzvaigzne Madonna savās mājās nokrita besamaņā un viņu steigšus nogādāja slimnīcā. Tika konstatēta nopietna infekcija. Šobrīd Madonna turpina atveseļošanos mājās, kā arī pēc nepatīkamā notikuma sākusi domāt par nākotni, jeb pat to brīdi, kad viņa vairs nebūs..., vēsta "The Sun".

 

Dziedātāja paziņojusi saviem tuviniekiem lietu kārtību, ko drīkstēs vai nedrīkstēs darīt pēc viņas nāves.

Madonna kategoriski iebilst pret ieceri, ka pēc viņas nāves ierakstu kompānijas un mūzikas izdevēji, vēloties nopelnīt, rada hologrammu šovus.

Mūsdienās, pateicoties hologrammām, ir iespējams apmeklēt īpašus koncertus, kuros uztājas nu jau mūžībā devušies mākslinieki. Piemēram, tā tika atdzīvināts arī Elviss Preslijs.

Māksloniece uzskata, ka tādi šovi tikai apkaunotu viņas piemiņu. Viņasprāt, vienīgā veiksmīgā šāda tipa šova izveide ir radīta par godu grupai ABBA.

"Izņemot ABBA "Voyage", hologrammu izmantošana izpildītāju atdzīvināšanai ir bijusi, maigi izsakoties, apšaubāma."

Tāpat zvaigznes izteikusies, kam grib novēlēt mantojumu. Lai izvairītos no tā, ka viss viņas īpašums tiktu sadalīts konfliktējošu ģimenes locekļu starpā, tad viņa savu mantojumu nolēmusi vienādi sadalīt starp saviem sešiem bērniem.

Kā arī, lai pateiktos par palīdzību savam ilggadējam menedžerim Gajam Ozārijam, kas bijis ar viņu kopā gan labos, gan sliktos laikos, Madonna nolēmusi arī "nelielu daļu" mantojuma atstāt viņam.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Vienkoču parkā pie Līgatnes upes rīt būs maģisks Uguns Nakts (+VIDEO)

Vieta bija starp pirmajiem divpadsmit «Latviskā Mantojuma» zīmes saņēmējiem.

Interesanti fakti Salacas krastingā varēs iepazīt smilšakmens un dižozolus (+VIDEO)

Izzinošajā pasākumā varēs iepazīt vēja un ūdens atstātās zīmes.

Interesanti fakti Dabas muzejā iepazīstinās ar Latvijā audzēto vistu daudzveidību

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā no 11.oktobra līdz 13.oktobrim norisināsies izstāde "Vistu sēta. Latvijā audzētu vistu daudzveidība", kas iepazīstinās ar mazajās putnkopju saimniecībās audzēto vistu šķirņu daudzveidību, to raksturīgajām īpašībām un vajadzībām, kā arī skaidros atšķirību starp šķirni un krosu.

Interesanti fakti Latvijā veidos invazīvo sugu sarakstu

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Augu aizsardzības likumā un Sugu un biotopu aizsardzības likumā, kas paredz izveidot Latvijas invazīvo sugu sarakstu.

Lasiet arī