• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nekaunīgo uzmākšanos Linda Mūrniece noraidīja!

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 19:28, 01.07.2023


Lauku mājās Vecrīgas viesnīcas vadītājai patīk visvairāk.


Foto: Facebook.

TV raidījumā "Kad viņas satiekas" viesojas uzņēmēja, bijusī Latvijas iekšlietu un aizsardzības ministre Linda Mūrniece. Sarunas laikā viņa neslēpj, ka savu nākotni pašreiz ļoti skaidri saredz savās lauku mājās Vecpiebalgā.

Tāpat Linda atklāj, ka viņa nekad nebija domājusi, ka viesu uzņemšana var sagādāt tik lielu gandarījumu. Bijusī politiķe Linda Mūrniece jau labu laiku par savām mājām sauc Vecpiebalgas pusē esošo lauku māju, kurā uzņem arī viesus. Ciemojoties sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas" sieviete neslēpj, ka pašlaik negrasās atgriezties lielpilsētas burzmā. Viņai saistošāki ir Latvijas lauki.

"Vecpiebalga noteikti ir tā vieta, kur es palikšu dzīvot. Tas bija tālredzīgi pirms 13 gadiem to mājiņu nopirkt. Tagad atliek vienkārši iekopt un cerēt, ka mani bērni kādreiz no ārzemēm atgriezīsies mājās", - saka viņa.

Mūrniece atzīst, ka prieku un gandarījumu viņai sniedz arī viesi, kas brauc pie bijušās politiķes ciemos.

Bet sociālajā tīklā Facebook Linda sūdzējās par nepatīkamajām uzmanības pazīmēm:

"Pa ceļam atskanēja zvans no sveša cilvēka (pat ne no Vecpiebalgas, kur visi tomēr par savējiem uzskatāmi) ar ziņu, ka esot manā ceļgalā un vajagot parunāt. Man ļoti nepatīk nepieteiktas vizītes, īpaši jau no nezināmiem cilvēkiem. Šis bija brīdis, kad es citādi visnotaļ jaukā strikti pajautāju svešinieka vajadzību parunāt. Gribot iebraukt pie manis palīgot. Atbildēju, ka pati nebūšu mājās un būšu pateicīga, ja viņš netraucēs tos cilvēkus, kas tur būs. Zvanītājs žēlīgi noteica, ka neviecas viņam. Pirms 8 gadiem jau... bijis ar kompāniju iegriezies un, nesastapuši mani, pusstundu esot pa manu pagalmu padejojuši… Paldies, ka neiegāja mājā sev kafiju uztaisīt! Šķiet to pateicu un noliku klausuli…"

Voldemārs BURKEVICS

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Kā latvieši gatavo pārtikas krājumus ziemai (+VIDEO)

C vitamīni un daļēji B grupas vitamīni nav termiski stabili un saldēšanas laikā izzūd.

Interesanti fakti Uzstādīti četri torņi Latvijas-Baltkrievijas robežas novērošanai Daugavas posmā

Uzlabojot valsts robežas aizsardzību Daugavas posmā pie Latvijas-Baltkrievijas robežas, šobrīd ir uzstādīti četri no sešiem torņiem robežas novērošanai, informēja VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) valdes locekle Jeļena Gavrilova.

Interesanti fakti Eksperts: Platforma «X» atjaunojusi komunistu tradīcijas ASV politikā

Platforma "X" jeb tviteris ir atjaunojis komunistu tradīcijas ASV politikā, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda Latvijas Ārpolitikas institūta (LĀI) pētnieks, Latvijas Transatlantiskās organizācijas valdes loceklis Sandis Šrāders.

Interesanti fakti Siliņa saņēmusi Ukrainas valsts ordenu

\Uzturoties vizītē Ukrainā, Latvijas Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) saņēmusi Ukrainas valsts apbalvojumu - Kņazienes Olgas I šķiras ordeni, kuru premjerei pasniedza Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, informēja Ministru kabineta preses sekretāre Santa Jirgensone.

Lasiet arī

Ekonomika Darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Darba likumā, nosakot, ka darbiniekiem nedrīkst prasīt svešvalodu zināšanas, ja vien svešvalodu zināšanas nav objektīvi pamatotas.

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.