• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Astrologs: Putinam neklājas un neklāsies viegli

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 13:31, 27.06.2023


Pēc algotņu grupējuma "Vagner" dumpja pret Krievijas varu, Latvijas astrologs Valters Šulcs atgādinājis par savu pērnā gada nogalē izteikto prognozi par Krievijas diktatora Vladimira Putina nākotni. Astrologs jau iepriekš paredzēja, ka jūnijā Putinam neklāsies viegli.



"Tālāk jūnija vidū, neskatoties uz to, ka visu jūniju Putinu var pavadīt liela pārliecības sajūta un viņam varētu likties, ka enerģijas pietiks visam, tomēr šī paša tranzitējošā Urāna radītais trādirīdis “darbā”, īpaši jūnija vidū, vieglas dienas nesola. Epicentrā būs paša autoritāte, reputācija, statuss. Tā kā man ir aizdomas, ka Putins turēsies pie sava troņa un varas pa visām varītēm, tad pieļauju, ka viņš diez vai labprātīgi vēlēsies, lai viņš tiktu atbrīvots no sava amata. Ak, šī atbrīvošana. Nāk tagad paša virzienā. To saku, jo labvēlīgos vai vēlamos apstākļos šī aspekta iespaidā rodas iespējas atbrīvoties no kaut kādas atbildības, kas dzīvē ir kļuvusi par grūtu vai nospiedošu. Tad nu Putina gadījumā, šeit iespējams, ka var parādīties kāds, kas vēlēsies viņu atbrīvot un ieņemt viņa vietu vai radīsies situācija, kur, piemēram, jau plašāks loks sāks veidot kaut kādus konkrētus pasākumus vai paust vēlmi prezidējošo diktatoru atbrīvot no saviem pienākumiem un statusa. Vadoties pēc pārējiem rādījumiem šajā laikā Putina horoskopā, domāju, ka viņš vēl noturēsies, jo jūnijs noslēgsies ar ego un ambīciju stiprinošiem Marsa tranzītiem, kad Putins var skaidri visiem norādīt, kurš ir boss un noteicējs," prognozējis astrologs Valters Šulcs.

Runājot par jūliju, astrologs mierīgas dienas arī nākamajā mēnesi Putinam nesola.

"Jūlijā lielākoties lietu kārtošana izskatās, ka paies tādā mērenā spriedzes vai intensīvā spriedzes līmenī. Pārsvarā rosoties bez manāmiem panākumiem, mēģinot risināt visāda veida problēmas un grūtības," brīdinājis Šulcs.

Visiem jau zināms, ka algotņu grupējuma "Vagner" vadītājs Jevgeņijs Prigožins piektdienas vakarā paziņoja, ka algotņi no Ukrainas iegājuši Krievijā un dodas uz Maskavu nolūkā gāzt Krievijas militāro vadību. Algotņi pārņēma savā kontrolē Rostovu pie Donas un ceļā uz Maskavu grupējuma kolonnas sasniedza Voroņežas un Ļipeckas apgabalus, savukārt Maskavā tika veikti pasākumi pilsētas aizsardzībai. Taču sestdienas vakarā Prigožins paziņoja, ka vagnerieši pārtrauc virzīties uz Maskavu un dodas atpakaļ.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Eksperts: Platforma «X» atjaunojusi komunistu tradīcijas ASV politikā

Platforma "X" jeb tviteris ir atjaunojis komunistu tradīcijas ASV politikā, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda Latvijas Ārpolitikas institūta (LĀI) pētnieks, Latvijas Transatlantiskās organizācijas valdes loceklis Sandis Šrāders.

Interesanti fakti Siliņa saņēmusi Ukrainas valsts ordenu

\Uzturoties vizītē Ukrainā, Latvijas Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) saņēmusi Ukrainas valsts apbalvojumu - Kņazienes Olgas I šķiras ordeni, kuru premjerei pasniedza Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, informēja Ministru kabineta preses sekretāre Santa Jirgensone.

Interesanti fakti Latvietis izstrādājis datorspēli, kas mudina staigāt (+VIDEO)

Darbības, piemēram, cirst kokus, ir iespējams uzstādīt pirms došanās pastaigā.

Interesanti fakti Latvijas ūdenstilpēs pārņem bīstamais rotāns, ihtiologi ceļ trauksmi (+VIDEO)

Šī asarveidīgo kārtas suga nāk no Ķīnas ziemeļaustrumiem.

Lasiet arī

Pasaule Vācu žurnālistu organizācija izslēdz Putina biogrāfu

Vācu žurnālistu organizācija "Netzwerk Recherche" (NR) izslēgusi no savām rindām Krievijas diktatora Vladimira Putina biogrāfijas autoru, jo atklājies, ka viņš pieņēmis naudu no krievu avotiem.

Pasaule Profesors Frosts: Pret Krieviju jāizturas kā pret starptautisku huligānu

Krievija ir bijusī lielvalsts, kas vēl nav apradusi ar šo domu un jebkādiem līdzekļiem cenšas no šāda statusa izvairīties, intervijā aģentūrai LETA norādīja Londonas "King’s College" Kara pētījumu departamenta starptautisko attiecību profesors Mervins Frosts.

Pasaule Orbāns ieradies vizītē Maskavā

Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns ieradies vizītē Maskavā, kur tiksies ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu, piektdien paziņojis Orbāna preses sekretārs.

Pasaule Putins ieradies Vjetnamā

Krievijas diktators Vladimirs Putins ceturtdien ieradies valsts vizītē Vjetnamā, vēsta vietējie plašsaziņas līdzekļi.