• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nervus stindzinoši! Slēpotājs izdzīvo pēc 300 metru kritiena (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 13:13, 25.05.2023


Šomēnes ASV slēpotājs Mets Rendāls dalījās ar biedējošu video, kurā redzams viņa kritiens no kalna Kolorādo štatā.



Ja kādreiz esat devušies pārgājienā Aspenā, tad zināsiet - skats uz Aļņa kalna ''Maroon Bells'' virsotnēm ir vienreizējs. Iebrauktās takas lejup pa milzīgajām Kolorādo nogāzēm ir apbrīnojamas - pat no tālienes vērot un iztēloties braucienu ar slēpēm šķiet pasakaini.

Tomēr reālā kāpšana kalnā un slēpošana pa to ir pavisam cits stāsts. Cik aizraujoši, tik pat bīstami. Pirms gada slēpotājs Rendāls to izbaudīja uz savas ādas. Viņš braucienu filmēja ar GoPro kameru. Lieki teikt - nofilmētais piedzīvojums bija nervus kutinošs!

Video var redzēt kā Rendāls uzmanīgi slēpo pa stāvo un šauro ceļu lejup. Tad pēkšņi viņa slēpes gals aizķērās aiz akmens, un Rendāls zaudē kontroli. Viņš lielā ātrumā slīd lejā pa kalnu un kliedz nāves bailēs.

''The Sharp End Podcast'' raksta, ka Rendāla kritiena garums sniedzies vairāk nekā 300 metrus. Par laimi, viņam izdevās izvairīties no akmeņiem vai citiem nāvējošiem šķēršļiem. Lai arī Rendāls atzīst, ka pēc šāda kritiena izdzīvot ir tiešām neticami, viņš neieguvis nopietnus savainojumus.

Plašāk par savu negadījumu Rendāls stāsta jau minētajā ''The Sharp End'' podkāstā. Viņš arī atzīmē, ko būtu darījis citādāk. Podkāstu angļu valodā var noklausīties ŠEIT.



Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Jelgavas Pilssalā aug zirgu ganāmpulks (+VIDEO)

"Barojam tikai ar burkāniem, sarkanajām galda bietēm vai maizi".

Interesanti fakti Jūras ērgļu ligzdā Durbē izdēta pirmā ola

Durbē esošajā jūras ērgļu ligzdā, kuras norises Latvijas Dabas fonds (LDF) translē videotiešraidē, sestdienas, 23.marta, pēcpusdienā ir izdēta šosezon pirmā ola.

Interesanti fakti Vācu fotogrāfe izveidojusi grāmatu par Sibīrijas trimdiniekiem

Trešdien, 27.martā, plkst.17 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Klīversalas zālē notiks vācu fotogrāfes no Nīderlandes Klaudijas Heinermanes grāmatas "Sibīrijas trimdinieki - brīvības cīnītāji" ("Siberian Exiles - Freedom Fighters") prezentācija.

Lasiet arī

Pasaule Krievija atkal veikusi Ukrainai plašu gaisa triecienu

Krievija naktī uz piektdienu atkal veikusi Ukrainai plašu gaisa triecienu un Ukrainas spēkiem izdevies notriekt 84 no 99 droniem un raķetēm, paziņoja Ukrainas gaisa spēku pavēlniecība.

Ekonomika Nākotnes zaļajām ostām: ūdeņradi izmanto Baltijas jūras infrastruktūrā (+VIDEO)

Kuģi piesārņo vidi ne tikai tad, kad tie pārvadā preces vai pasažierus, bet arī stāvot ostās, jo uz kuģa uzstādītajām elektriskajām un citām sistēmām ir jādarbojas nepārtraukti.

Kriminālziņas Policija Lieldienu brīvdienās pastiprināti uzraudzīs sabiedrisko kārtību

Valsts policija Lieldienu brīvdienās, no piektdienas līdz pirmdienai, 1.aprīlim, pastiprināti uzraudzīs sabiedrisko kārtību un arī drošību uz autoceļiem, aģentūra LETA uzzināja policijā.

Ekonomika Nedariet to! «Swedbank» brīdina savus klientus

"Swedbank" brīdina nedot maksājumu kartes un to PIN kodus svešiem cilvēkiem.