• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nervus stindzinoši! Slēpotājs izdzīvo pēc 300 metru kritiena (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 13:13, 25.05.2023


Šomēnes ASV slēpotājs Mets Rendāls dalījās ar biedējošu video, kurā redzams viņa kritiens no kalna Kolorādo štatā.



Ja kādreiz esat devušies pārgājienā Aspenā, tad zināsiet - skats uz Aļņa kalna ''Maroon Bells'' virsotnēm ir vienreizējs. Iebrauktās takas lejup pa milzīgajām Kolorādo nogāzēm ir apbrīnojamas - pat no tālienes vērot un iztēloties braucienu ar slēpēm šķiet pasakaini.

Tomēr reālā kāpšana kalnā un slēpošana pa to ir pavisam cits stāsts. Cik aizraujoši, tik pat bīstami. Pirms gada slēpotājs Rendāls to izbaudīja uz savas ādas. Viņš braucienu filmēja ar GoPro kameru. Lieki teikt - nofilmētais piedzīvojums bija nervus kutinošs!

Video var redzēt kā Rendāls uzmanīgi slēpo pa stāvo un šauro ceļu lejup. Tad pēkšņi viņa slēpes gals aizķērās aiz akmens, un Rendāls zaudē kontroli. Viņš lielā ātrumā slīd lejā pa kalnu un kliedz nāves bailēs.

''The Sharp End Podcast'' raksta, ka Rendāla kritiena garums sniedzies vairāk nekā 300 metrus. Par laimi, viņam izdevās izvairīties no akmeņiem vai citiem nāvējošiem šķēršļiem. Lai arī Rendāls atzīst, ka pēc šāda kritiena izdzīvot ir tiešām neticami, viņš neieguvis nopietnus savainojumus.

Plašāk par savu negadījumu Rendāls stāsta jau minētajā ''The Sharp End'' podkāstā. Viņš arī atzīmē, ko būtu darījis citādāk. Podkāstu angļu valodā var noklausīties ŠEIT.



Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Interesanti fakti No Rīgas pludmalēm siltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā

No Rīgas oficiālajām pludmalēm vissiltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā, liecina Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.