• Ginta,
  • Gunda,
  • Gunta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīdzinieks apgalvo, ka kaimiņa galvu izmeta ārā pa logu - policija atbildējusi

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 16:15, 23.05.2023


Mikroblogošanas vietnē ''Twitter'' izplatījās šokējoša ziņa - kāda Latvijas iedzīvotāja kaimiņš tika nogalināts un viņa galva izmesta laukā pa logu. Valsts policija ir atbildējusi šim apgalvojumam.


Foto: Valsts policija

Šodien ''Twitter'' lietotājs Nikita Cunskis savā profilā publicēja šaušalīgu ziņu:

''Es pat nezinu kā aprakstīt redzēto. Manu kaimiņu vakar nogalināja un viņa galvu izmeta ārā pa logu. Savukārt policijai nav neviena aizdomās turamā, kuru uzreiz ielikt roku dzelžos. Pie mājas ir sešas CCTV kameras un dežurants auto stāvvietā.''

Valsts policija šīs apsūdzības kategoriski noliegusi:

''Mikroblogošanas vietnē ''Twitter'' izplatījusies informācija par iespējamu slepkavību kādā Rīgas mikrorajonā. Tā neatbilst patiesībai! Policija nav saņēmusi šādu informāciju, un šāds gadījums nav fiksēts!''

Pēc šīs ziņas ieraudzīšanas, Cunskis savu oriģinālo tvītu izdzēsa. Viņš gan vēlreiz apliecināja, ka minētā situācija tik tiešām notika. Viņš esot redzējis galvu, ap kuru vizinās kaimiņi, kā arī policiju pie savas mājas.

Tomēr izrādās, ka Cunskis pats nav īsti pārliecināts par redzēto. Par slepkavību un izmesto galvu viņam pateica kaimiņi. Bet pats ieraudzīja vienīgi maisu, ko turēja policija.

Cunskis atzina: ''Varbūt mani izāzēja un maisā nebija galva. Būšu priecīgs, ja tā.''


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Jūras ērgļu ligzdā Durbē izdēta pirmā ola

Durbē esošajā jūras ērgļu ligzdā, kuras norises Latvijas Dabas fonds (LDF) translē videotiešraidē, sestdienas, 23.marta, pēcpusdienā ir izdēta šosezon pirmā ola.

Interesanti fakti Vācu fotogrāfe izveidojusi grāmatu par Sibīrijas trimdiniekiem

Trešdien, 27.martā, plkst.17 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Klīversalas zālē notiks vācu fotogrāfes no Nīderlandes Klaudijas Heinermanes grāmatas "Sibīrijas trimdinieki - brīvības cīnītāji" ("Siberian Exiles - Freedom Fighters") prezentācija.

Interesanti fakti Svētdien daudzviet Latvijā palaikam līs

Svētdien daudzviet Latvijā palaikam līs, vietām gaidāms arī slapjš sniegs, tomēr dažbrīd debesis skaidrosies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Lasiet arī

Sabiedrība LVM: pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi

Pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi, lielākos apjomus sasniedzot pavasara un rudens mēnešos, liecina LVM publiskotā informācija.

Sabiedrība Siliņa: Kariņš rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis

Atkāpjoties no ārlietu ministra amata, Krišjānis Kariņš (JV) rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis, ceturtdien pēc sarunas ar politiķi paziņoja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Pasaule Maskavā aizturēti pieci žurnālisti

Maskavā policija pēdējo 24 stundu laikā aizturējusi piecus neatkarīgos žurnālistus, no kuriem viens ticis piekauts, ceturtdien paziņojusi nevalstiskā organizācija "OVD-Info".

Kultūra Talantīga Amanda Ziemele sagatavojusi pārsteigumu Venēcijas biennālei (+VIDEO)

Izraujoties no aizspriedumainu priekšstatu uzspiestās telpiskās disciplīnas, skatītājs nonāk iluzorā hibrīdzonā.