• Fanija,
  • Vēsma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Lai izprovocētu ceļa remontu, iedzīvotāji uz bedrēm zīmē dzimumlocekļus (+FOTO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 12:52, 19.05.2023


Nokaitinātie iedzīvotāji Austrumsaseksā atraduši savdabīgu veidu kā pievērst valdības uzmanību asfaltēto ielu bedrēm - uzkrāsojot uz tām rupjas formas zīmējumus, ziņo Wales Online.



Bedrainais ceļš ārpus Ukfīldas koledžas vairs nebija pieņemams. Zaudējuši jebkādas cerības, ka šoseja drīzumā tiks salabota, vietējie iedzīvotāji ķērās pie neierastām metodēm. Pagājušā nedēļā uz visām bedrēm tika uzkrāsoti balti dzimumlocekļi.

Izskatās, ka šie rupjie zīmējumi pamudināja varas iestādes rīkoties. Dažas stundas vēlāk notikuma vietā ieradās tīrīšanas mašīna. Tomēr pēc neskaitāmiem braucieniem marķējumi uz ceļa nepazuda, bet bedres kļuva lielākas.

Ar to gan viss nebija galā. Vienu dienu vēlāk uz minētās šosejas visbeidzot ieradās arī brigāde, kas tika nozīmēta bedru aizpildīšanai. Austrumsaseksas iedzīvotāja Helēna Karra, kura uzņēma raksta apakšā redzamos attēlus, bija sajūsmā par notikušo: ''Tas tik tiešām nostrādāja! Darbinieku brigāde ieradās un aizpildīja visas sliktākās bedres.''

Arī cita netālu dzīvojoša sieviete Tīna Avejara slavēja šos rupjos zīmējumus: "Šķiet, ka mums visiem vajadzētu steigties nopirkt krāsu bundžiņas un iet ārā apzīmēt visas bedres mūsu apkārtnē.''

Varbūt kaut kas, par ko padomāt arī mums Latvijā...?


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Sāk gatavoties Pļaviņu HES rezerves pārgāznes būvniecībai

AS "Latvenergo" uzsācis gatavošanos Pļaviņu hidroelektrostacijas (HES) rezerves pārgāznes būvniecībai Aizkrauklē.

Interesanti fakti Aprīļa beigās norisināsies palu šovs «Lido zivis Kuldīgā»

Sestdien, 27.aprīlī, no plkst.11 līdz 16 norisināsies palu šovs "Lido zivis Kuldīgā", aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Interesanti fakti Maija beigās Rīgā notiks «Sidra asambleja»

Maija beigās Rīgā notiks "Sidra asambleja", kurā nozares profesionāļiem un citiem interesentiem būs iespēja izzināt sidra darīšanas nozares perspektīvas Latvijā un Baltijā, liecina tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" publiskotā informācija.

Interesanti fakti RTU zinātkāres centrs piedāvā aizraujošu izklaidi (+VIDEO)

Bērni, jaunieši, viņu vecāki un skolotāji var uzzināt, kā darbojas pasaule.

Lasiet arī

Veselība «Veselības centrs 4» sācis darbu pie medicīnas kvartāla celtniecības

SIA "Veselības centrs 4" sācis darbu pie medicīnas kvartāla celtniecības Rīgā, kur blakus esošajām iestādes ēkām taps daudzfunkcionāls medicīnas centrs.

Sabiedrība Pulkvedis: Latvija apzinājusi potenciālos mīnu piegādātājus

Latvija apzinājusi potenciālos mīnu piegādātājus, taču jārēķinās, ka militārā ražošanas industrija netiek līdzi pieprasījumam, ceturtdien aizsardzības nozares portāla "Sargs.lv" rīkotajā sarunā "Kādus šķēršļus plānots izvietot uz austrumu robežas un cik efektīvi tie var kavēt pretinieku?" norādīja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Apvienotā štāba Operatīvās plānošanas departamenta priekšnieka vietnieks pulkvedis Guntars Strazdītis.

Ekonomika «Lux Express» autobusa biļete no Liepājas līdz Rīgai maksās vismaz desmit eiro

Starptautiskā pasažieru pārvadātāja "Lux Express" autobusa biļete no Liepājas uz Rīgai maksās, sākot no desmit eiro, informēj uzņēmums.

Ekonomika Latvijā 39% uzņēmumu nav ieviesuši darbinieku labbūtības aktivitātes

Latvijā 39% uzņēmumu nav ieviesuši darbinieku labbūtības aktivitātes, liecina AS "Eco Baltia" un sabiedriskās domas pētījumu centra "Norstat" veiktā uzņēmēju aptauja.