• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Lai izprovocētu ceļa remontu, iedzīvotāji uz bedrēm zīmē dzimumlocekļus (+FOTO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 12:52, 19.05.2023


Nokaitinātie iedzīvotāji Austrumsaseksā atraduši savdabīgu veidu kā pievērst valdības uzmanību asfaltēto ielu bedrēm - uzkrāsojot uz tām rupjas formas zīmējumus, ziņo Wales Online.



Bedrainais ceļš ārpus Ukfīldas koledžas vairs nebija pieņemams. Zaudējuši jebkādas cerības, ka šoseja drīzumā tiks salabota, vietējie iedzīvotāji ķērās pie neierastām metodēm. Pagājušā nedēļā uz visām bedrēm tika uzkrāsoti balti dzimumlocekļi.

Izskatās, ka šie rupjie zīmējumi pamudināja varas iestādes rīkoties. Dažas stundas vēlāk notikuma vietā ieradās tīrīšanas mašīna. Tomēr pēc neskaitāmiem braucieniem marķējumi uz ceļa nepazuda, bet bedres kļuva lielākas.

Ar to gan viss nebija galā. Vienu dienu vēlāk uz minētās šosejas visbeidzot ieradās arī brigāde, kas tika nozīmēta bedru aizpildīšanai. Austrumsaseksas iedzīvotāja Helēna Karra, kura uzņēma raksta apakšā redzamos attēlus, bija sajūsmā par notikušo: ''Tas tik tiešām nostrādāja! Darbinieku brigāde ieradās un aizpildīja visas sliktākās bedres.''

Arī cita netālu dzīvojoša sieviete Tīna Avejara slavēja šos rupjos zīmējumus: "Šķiet, ka mums visiem vajadzētu steigties nopirkt krāsu bundžiņas un iet ārā apzīmēt visas bedres mūsu apkārtnē.''

Varbūt kaut kas, par ko padomāt arī mums Latvijā...?


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Ekonomika Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai arī turpmāk varam lepoties, ka esam Eiropas priekšpulkā ar jaudīgu nozari, pakalpojumu kvalitāti, tehnoloģiju attīstību un labiem piedāvājumiem.