Brutāls uzbrukums Indijā! Atrasts daļēji apēsts ķermenis

Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 12:22, 21.03.2023 0

Kādai 65 gadus vecai sievietei nedēļas nogalē uzbruka rojālais bengālijas tīģeris Sunabedas savvaļas dabas rezervātā Indijā, ziņo Jara News.

 

Sanmati Barika dzīvoja Jalmadejas ciemā Sunabedas savvaļas dabas rezervāta teritorijā. Svētdienas vakarā viņa bija devusies uz tuvumā esošo mežu, lai savāktu malku iekuram. Diemžēl aiz viena no krūmiem slēpās pasaules lielākais kaķis - tīģeris, kurš sievietei arī uzbruka.

Citi ciema iedzīvotāji dzirdēja Sanmati kliedzienus, bet nespēja palīdzēt. Tīģeris bija ievilcis sievieti mežā un pazudis. Iedzīvotājiem ieteica nemeklēt Sanmati, bet gan gaidīt mežsargu ierašanos.

Mežsargiem arī izdevās atrast Sanmati daļēji apēsto ķermeni pirmdienas rītā. Baisi - trūka visa viņas kreisā puse. Pēc tā tika uzsākta izmeklēšana.

Virsnieka vietnieks Šiba Prasads Hamari sacīja, ka savainojumi un ķepu nospiedumi liecina, ka sievietei uzbruka rojālais bengālijas tīģeris. Viņš gan nav pilnībā pārliecināts no kurienes dzīvnieks nācis.

Interesanti - minētajā ciemā un tā apkārtējā teritorijā nebija pamanīts neviens tīģeris pēdējo piecu gadu laikā. Sunabedas savvaļas dabas rezervātā kopumā esot astoņi tīģeri.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Maija beigās gaidām rododendru svētki Babitē (+VIDEO)

Katras festivāla dienas vakara noslēgumā būs skatāma unikāla lāzerprojekcijas instalācija debesīs.

Interesanti fakti Gatavojas no maija Rīgā ieviest jaunos ierobežojumus elektroskrejriteņiem

Rīgas pašvaldības policija (RPP) šodien tikās ar koplietošanas elektroskrejriteņu un velosipēdu pakalpojumu sniedzējiem, gatavojoties no maija galvaspilsētā ieviest jaunos ierobežojumus elektroskrejriteņiem.

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi

Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi, liecina automašīnu nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzēja "Avis" apkopotie dati.

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu

Latvijā kopumā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja apdrošināšanas kompānijas pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Lasiet arī

Interesanti fakti Ko latviešiem darīt lidmašīnā, kamēr viņi lido uz kūrortu (+VIDEO)

Svarigs padoms: ierobežojiet kofeīna un alkohola patēriņu.

Kriminālziņas Valdība plāno precizēt Sankciju koordinācijas padomes uzdevumus

Valdība ar grozījumiem Starptautisko un Latvijas nacionālo sankciju likumā precizēs Sankciju koordinācijas padomes (SKP) uzdevumus, izriet no Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavoto noteikumu grozījumu anotācijas Tiesību aktu portālā.

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.