• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Katru dienu ko tādu neredzēsi - bars nīlzirgu uzbrūk lauvai upes vidū (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 14:44, 17.03.2023


Kāda lauva pamanījās palikt uz akmens upes vidū, izraisot nīlzirgu interesi, redzams ''Latest Sightings'' publicētajā video.



Lauva, kas bija iesprūdusi uz akmens Dienvidāfrikas upes vidū, ātri atskārta, ka viņam tūlīt būs pamatīgas problēmas. Lauva bija satraukusi baru nīlzirgu, kas sāka riņķot apkārt uz akmens palikušajam dzīvniekam.

Pēkšņi viens nīlzirgs uzleca uz akmens un uzbruka lauvai. Džungļu karalim izdevās izvairīties no lielajiem ilkņiem un ielēkt ūdenī. Lauva ātri peldēja prom - pārsteidzoši vai nē, bet agresīvais nīlzirgs izvēlējās nesekot. Savukārt cits kara zirgs nespēja aizķert lauvu un palaida to garām. Par mata tiesu!

Video autors ir Steins Džeikobsons, un šis baisais atgadījums notika Krīgeras nacionālā parka upē.

Džeikobsons stāstīja, ka minētā lauva bija jauns tēviņš. Tas centās šķērsot upi, iespējams, lai izveidotu jaunu teritoriju. Džeikobsons pieminēja, ka lauva palika sveiks un vesels un nekādus savainojumus neieguva.

Kārlis Zviedrs


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Ekonomika Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai arī turpmāk varam lepoties, ka esam Eiropas priekšpulkā ar jaudīgu nozari, pakalpojumu kvalitāti, tehnoloģiju attīstību un labiem piedāvājumiem.