• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Katru dienu ko tādu neredzēsi - bars nīlzirgu uzbrūk lauvai upes vidū (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 14:44, 17.03.2023


Kāda lauva pamanījās palikt uz akmens upes vidū, izraisot nīlzirgu interesi, redzams ''Latest Sightings'' publicētajā video.



Lauva, kas bija iesprūdusi uz akmens Dienvidāfrikas upes vidū, ātri atskārta, ka viņam tūlīt būs pamatīgas problēmas. Lauva bija satraukusi baru nīlzirgu, kas sāka riņķot apkārt uz akmens palikušajam dzīvniekam.

Pēkšņi viens nīlzirgs uzleca uz akmens un uzbruka lauvai. Džungļu karalim izdevās izvairīties no lielajiem ilkņiem un ielēkt ūdenī. Lauva ātri peldēja prom - pārsteidzoši vai nē, bet agresīvais nīlzirgs izvēlējās nesekot. Savukārt cits kara zirgs nespēja aizķert lauvu un palaida to garām. Par mata tiesu!

Video autors ir Steins Džeikobsons, un šis baisais atgadījums notika Krīgeras nacionālā parka upē.

Džeikobsons stāstīja, ka minētā lauva bija jauns tēviņš. Tas centās šķērsot upi, iespējams, lai izveidotu jaunu teritoriju. Džeikobsons pieminēja, ka lauva palika sveiks un vesels un nekādus savainojumus neieguva.

Kārlis Zviedrs


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Jūras ērgļu ligzdā Durbē izdēta pirmā ola

Durbē esošajā jūras ērgļu ligzdā, kuras norises Latvijas Dabas fonds (LDF) translē videotiešraidē, sestdienas, 23.marta, pēcpusdienā ir izdēta šosezon pirmā ola.

Interesanti fakti Vācu fotogrāfe izveidojusi grāmatu par Sibīrijas trimdiniekiem

Trešdien, 27.martā, plkst.17 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Klīversalas zālē notiks vācu fotogrāfes no Nīderlandes Klaudijas Heinermanes grāmatas "Sibīrijas trimdinieki - brīvības cīnītāji" ("Siberian Exiles - Freedom Fighters") prezentācija.

Interesanti fakti Svētdien daudzviet Latvijā palaikam līs

Svētdien daudzviet Latvijā palaikam līs, vietām gaidāms arī slapjš sniegs, tomēr dažbrīd debesis skaidrosies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Lasiet arī

Sabiedrība Par vectēva noslepkavošanu mazdēlam piespriež 18 gadu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa jaunam vīrietim par vectēva noslepkavošanu piespriedusi 18 gadu cietumsodu.

Sabiedrība LVM: pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi

Pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi, lielākos apjomus sasniedzot pavasara un rudens mēnešos, liecina LVM publiskotā informācija.

Sabiedrība Siliņa: Kariņš rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis

Atkāpjoties no ārlietu ministra amata, Krišjānis Kariņš (JV) rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis, ceturtdien pēc sarunas ar politiķi paziņoja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Pasaule Maskavā aizturēti pieci žurnālisti

Maskavā policija pēdējo 24 stundu laikā aizturējusi piecus neatkarīgos žurnālistus, no kuriem viens ticis piekauts, ceturtdien paziņojusi nevalstiskā organizācija "OVD-Info".