• Severīns,
  • Urzula
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


airBaltic pieprasītākie galamērķi - Brisele, Amsterdama un Madeira

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 11:21, 19.10.2024


Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" pieprasītākie galamērķi no Rīgas novembrī būs Brisele, Amsterdama un Madeira, informēja "airBaltic" pārstāvji, balstoties uz biļešu pārdošanas un ceļošanas paradumu datiem.


Foto: LETA

Starp iecienītākajiem "airBaltic" maršrutiem no Rīgas novembrī ir arī lidojumi uz Tenerifi, Barselonu, Frankfurti un Oslo.

Lidsabiedrības pārstāvji norāda, ka pasažieru izvēle liecina par lielu interesi ceļot uz galamērķiem, kas piedāvā gan atpūtas, gan biznesa ceļojumu iespējas.

"airBaltic" pagājušajā gadā pārvadāja 4,536 miljonus pasažieru, kas ir par 35,7% vairāk nekā 2022.gadā, un veica 44 100 lidojumu, kas ir par 18,3% vairāk nekā gadu iepriekš.

Tāpat ziņots, ka "airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 664,289 miljonu eiro apmērā, kas ir par 33,2% vairāk nekā 2022.gadā, kā arī kompānija guva peļņu 33,852 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Valsts iedzīvotāji labprāt pārbūvē mājokļus, lai uzlabotu kvalitāti (+VIDEO)

Pilnībā apmierināti ir divreiz vairāk cilvēku nekā pirms gada.

Ekonomika ECB samazina likmes

Eiropas Centrālā banka (ECB) ceturtdien nolēma pazemināt procentlikmes par 0,25 procentpunktiem.

Ekonomika Pētijums: kā dekarbonizēt visu ES mājokļu apkuri līdz 2030. gadam (+VIDEO)

Ikgadējie izdevumi, kas nepieciešami, lai sasniegtu šo mērķi 15 gadu periodā, būtu 1,42 miljardi eiro.

Ekonomika Kopējie nodokļu parādi Latvijā oktobra sākumā veidoja 854,026 miljonus eiro

Latvijā šogad oktobra sākumā kopējie nodokļu parādi, ieskaitot aktuālos, apturētos parādus un atmaksas termiņa pagarinājumus, bija 854,026 miljonu eiro apmērā, kas ir par 1,4% vairāk nekā mēnesi iepriekš, bet par 1% mazāk nekā gada sākumā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati.

Lasiet arī

Ekonomika Potenciālais airBaltic investors ir mums visiem labi zināms uzņēmums - ministrs

Potenciālais Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" investors ir mums visiem labi zināms uzņēmums, izriet no ekonomikas ministra Viktora Valaiņa paustā Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums".

Ekonomika FM: airBaltic pamatkapitāla samazināšana neietekmē 2025.gada budžetu

Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" pamatkapitāla samazināšana neietekmē 2025.gada vispārējās valdības budžetu, pavēstīja Finanšu ministrijas (FM) pārstāvji.

Ekonomika airBaltic skaidro, kāpēc kompānijas pamatkapitālu samazinās par 571 miljonu eiro

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" akciju sākotnējā publiskajā piedāvājumā (IPO) vēlas piesaistīt aptuveni 300 miljonus eiro, otrdien preses konferencē sacīja "airBaltic" padomes priekšsēdētājs Klāvs Vasks.

Ekonomika airBaltic pamatkapitālu samazinās par 571 miljonu eiro

Gatavojoties akciju sākotnējā publiskā piedāvājuma (IPO) procesam, Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" pamatkapitālu samazinās par 571,293 miljoniem eiro, kā arī vienkāršos esošo uzņēmuma akciju struktūru, liecina informācija "Firmas.lv".