Būvdarbi turpinās 54 valsts ceļu posmos

Ekonomika
VS.LV 20:19, 23.09.2024 0

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās 54 posmos, un visvairāk darbu ir uz reģionālajiem autoceļiem, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi".

 
Foto: LETA

Iedzīvotājus aicina plānot papildu laiku ceļā, ja ir jāšķērso būvdarbu posmi.

Uz valsts galvenajiem autoceļiem lielākie satiksmes ierobežojumi ir Vidzemes šosejas posmā no pagrieziena uz Cēsīm līdz Rīdzenei. Tur ir četri luksoforu posmi un lokāls apbraucamais ceļš, bet ātruma ierobežojumi 70 un 50 kilometri stundā. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 30 minūtes.

Tāpat arī Ventspils šosejas posmā no pagrieziena uz Ugāles dzirnavām līdz Ūdensvada ceļam ātruma ierobežojumi ir 70 un 50 kilometri stundā. Savukārt paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 30 minūtes.

Uz valsts reģionālajiem autoceļiem lielākie satiksmes ierobežojumi ir autoceļa Svente-Lietuvas robeža (Subate) (P70) posmā no Sventes līdz krustojumam ar autoceļu Ilūkste-Ilze-Vitkušķi (V702). Tāpat uz autoceļa Ilūkste (Virsaiši)-Bebrene-Birži (P72) posmā no Mazslatiem līdz Zasai.

Ar ierobežojumiem jārēķinās arī autoceļa Inčukalns-Ropaži-Ikšķile (P10) posmā no Kangariem līdz Tīnūžiem, autoceļa Alūksne-Ape (P39) posmā no Alsviķiem līdz Sapnīšiem, autoceļa Ventspils-Dundaga (P77) posmā no krustojuma ar reģionālo autoceļu Ventspils-Kolka (P124) līdz meža ceļiem Riestu dambis un Otrais riestu dambis.

Vienlaikus satiksmes ierobežojumi ir autoceļa Ventspils-Kolka (P124) posmā no Ventspils līdz Liepenei, autoceļa Pļaviņas (Gostiņi)-Madona-Gulbene (P37) posmā no Cesvaines līdz krustojumam ar autoceļu Vecaduliena-Kaipi (V447), kā arī autoceļa Cesvaine-Velēna (P38) posmā no krustojuma ar autoceļu Tirza-Jaungulbene-Liede (V430) līdz Velēnai.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika AST: Latvijai pēc 10 gadiem vajadzēs par 20% vairāk elektroenerģijas (+VIDEO)

Sistēmas patēriņu nākotnē būtiski var palielināt ūdeņraža un citu P2X tehnoloģiju attīstība.

Ekonomika Aptauja: Latvijā 18% cilvēku ir nesen sākuši biznesu vai plāno to sākt

Ideja par biznesa sākšanu vai jau nodibināts uzņēmums ir vairāk nekā 8% Latvijas iedzīvotāju, bet vēl 10% cilvēku grib sākt biznesu, taču vēl atrodas īstās idejas meklējumos, informē "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Lasiet arī