• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Baltijā benzīna cenas palielinās, bet dīzeļdegvielas cenas sarūk

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 07:09, 29.03.2024


Pagājušajā darba nedēļā Latvijā un Igaunijā palielinājās benzīna cenas, bet dīzeļdegvielas cenas saruka Igaunijā un Lietuvā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.


Foto: LETA

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Viļņa, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Tallinā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā ceturtdien 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,8% - līdz 1,734 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās un palika tāda pati kā pagājušās nedēļas piektdienā - 1,684 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā ceturtdien 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 1,579 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,2% - līdz 1,599 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,7% - līdz 1,749 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,6% - līdz 1,579 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā samazinājās par 1,3% un ceturtdien maksāja 0,735 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā un Tallinā autogāzes cena palielinājās, attiecīgi Viļņā - par 3,1% - līdz 0,672 eiro par litru un Tallinā - par 1,5% - līdz 0,68 eiro par litru.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika «ByteDance» noraida ASV prasību pārdot «TikTok»

Ķīnas uzņēmums "ByteDance" noraidījis ASV prasību pārdot videoplatformu "TikTok" un solījis apstrīdēt tiesā Kongresa pieņemto likumu, kas paredz aizliegt "TikTok" Savienotajās Valstīs, ja "ByteDance" to nepārdos.

Ekonomika Latvijā ieguldījumi attīstībā vairākkārt atpaliek no ES valstu vidējā līmeņa

Latvijā ieguldījumi pētniecībā un attīstībā vairākkārt atpaliek no pasaules attīstīto valstu un Eiropas Savienības (ES) valstu vidējā līmeņa, vietnē "Makroekonomika.lv" raksta Latvijas Bankas ekonomiste Linda Oliņa.

Ekonomika Latvijas Bankas «Maksājumu radars» novērojis mobilo darījumu pieaugumu (+VIDEO)

Pensijas vecuma cilvēku atturība ir saistīta ar viņu īpašumā esošajiem viedtālruņiem.

Ekonomika Nākamnedēļ atklās aviokompānijas «Norwegian» bāzi Rīgā

Nākamnedēļ, 30.aprīlī, plkst.10.30 atklās aviokompānijas "Norwegian" pastāvīgo bāzi Rīgā.

Lasiet arī

Ekonomika Kas notiek ar degvielas cenām? Rīgā tās palielinās, Viļņā - krīt (+INFOGRAFIKA)

Baltijas valstu galvaspilsētās pagājušajā darba nedēļā bija vērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences - Rīgā degvielas cenas palielinājās, kamēr Tallinā tās praktiski nemainījās, bet Viļņā degvielas cenas samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Latvijā pagājušā nedēļā sarukusi gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena

Latvijā 95.markas benzīna vidējā cena pagājušajā nedēļā samazinājās par 3,1%, bet dīzeļdegvielas vidēja cena saruka par 4,9%.

Ekonomika Lauksaimnieki jau šodien var saņemt avansā marķēto dīzeļdegvielu. Cik ilgi?

Lauksaimnieki no 16.maija līdz 20.jūnijam var pieteikties saņemt avansā marķēto dīzeļdegvielu lauku darbu veikšanai par 2023./2024. saimniecisko gadu 50 procentu apmērā no 2022./2023. saimnieciskajā gadā piešķirtā marķētas dīzeļdegvielas kopējā daudzuma, informēja Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dagnija Muceniece.

Ekonomika Pagājušā nedēļā vidējā dīzeļdegvielas cena samazinājusies

Latvijā 95.markas benzīna vidējā cena pagājušajā nedēļā pieauga par 0,8%, bet dīzeļdegvielas vidēja cena samazinājās par 1,8%, liecina Eiropas Komisijas (EK) apkopotie dati.