Ukraina ir gatava piedāvāt plašu pārtikas preču klāstu

Ekonomika
VS.LV 12:56, 26.02.2024 0

Ukrainas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (pārstāvniecība Latvijā), paziņo par savu gatavību atbalstīt Latvijas biznesu uzticamu un izdevīgu alternatīvu piegādes kanālu meklēšanā.

 

Saprotot grūtības, ar kurām saskaras vietējie uzņēmumi sakarā ar jauniem ekonomiskiem izaicinājumiem, Ukrainas Tirdzniecības un rūpniecības kamera piedāvā iespēju uzņēmumiem, kuri interesējas par piegādes avotu diversifikāciju, pievērst uzmanību augstas kvalitātes un konkurētspējīgai produkcijai no Ukrainas.

Ukraina, ar spēcīgu lauksaimniecības un ražošanas potenciālu, ir gatava piedāvāt plašu pārtikas preču klāstu, ieskaitot graudus, eļļas, dārzeņus un augļus, piena produktus utt., par konkurētspējīgām cenām. Tirzniecības nams Ukraina un Ukrainas Tirdzniecības un rūpniecības kamera aicina ieinteresētos uzņēmumus uz sarunām, lai apspriestu sadarbības iespējas un jaunu piegādes iespēju veidošanu. Mēs esam gatavi sniegt atbalstu biznesa saikņu izveidē un loģistikas nodrošināšanā, lai apmierinātu Latvijas tirgus vajadzības.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Pārtikas rūpniecība veido līdz 20% no mūsu valsts eksporta (+VIDEO)

Šodien Jelgavā spriedīs par ražošanas efektivitāti.

Ekonomika Latvijā ir izstrādāta datorprogramma būvniecības procesam (+VIDEO)

Eksperimentālais rīks ļauj viegli ielādēt dažādu disciplīnu modeļus.

Ekonomika Eksperts: privātmājas būvniecība Latvijā vidēji izmaksā 200 000 eiro (+VIDEO)

Svarīgi ir ne tikai zemi iegādāties, bet arī pārliecināties par tās atļauto lietošanu.

Ekonomika Aprīlī pārdošanai pieejamo dzīvokļu skaits Rīgā audzis par 2%

Aprīlī iegādei Rīgā bija pieejami nepilni 4400 dzīvokļu, pārdošanas sludinājumu skaitam mēneša laikā palielinoties par 2%, informē nekustamo īpašumu kompānijas "Latio" pārstāvji.

Lasiet arī

Pasaule “Latvijas uzņēmumi aktīvi iesaistās Ukrainas atjaunošanā» - Kariņš

Ministru prezidents piedalās Ukrainas atjaunošanas konferencē.

Ekonomika «Maxima Latvija» peļņa pērn sasniegusi 56,529 miljonus eiro

Mazumtirgotājs SIA "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 1,073 miljardu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,1% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 84,9% - līdz 56,529 miljoniem eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Ekonomika Investējot 760 tūkstošus eiro renovācijā, «Mego» atklāj veikalu Carnikavā

Šodien, 25. aprīlī, pēc renovācijas darbu pabeigšanas, veikals “Mego” Carnikavā, Rīgas ielā 14, atkal vēris savas durvis pircējiem. Kopējās investīcijas veikala rekonstrukcijā un veikala apkārtnes labiekārtošanā sastādīja aptuveni 760 000 eiro.