• Airita,
  • Arita,
  • Sofija,
  • Taiga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


80 Latvijas uzņēmumi piedāvā darbu jaunā sociālajā platformā (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 09:54, 29.11.2023


Projekta mērķis ir ne tikai sekot līdzi darba tirgus tendencēm, bet arī pavērt perspektīvas darba iespējas cilvēkiem no reģioniem.


Jaunieši ir gaidīti daudzās Latvijas tautsaimniecības nozarēs.

Līdz 8.decembrim savas virtuālās durvis ver Latvijas sociālā uzņēmuma "Visas Iespējas" darba meklēšanas platforma "Darba Tinderis", starptautiski ar nosaukumu "MatchWork", sniedzoties arī Horvātijas, Kipras un Bulgārijas tirgū. Līdz šim Darba Tinderī savu profesionālo saderību meklējumos piedalījušies vairāk kā 1700 Latvijas jauniešu un vairāk kā 80 Latvijas uzņēmumu.

Šis Darba Tinderis tiek organizēts Visas Iespējas EEZ un Norvēģijas Jauniešu bezdarba grantu fonda finansētā projekta Go Remote ietvaros, kura fokuss, sniedzot jaunas prasmes un iespējas, ir ievadīt jauniešus, kuri nestrādā un nemācās, darba tirgū caur attālinātā darba modeli. Projekta primārais mērķis ir ne tikai sekot līdzi darba tirgus tendencēm, bet arī pavērt perspektīvas darba iespējas cilvēkiem no Latvijas reģioniem, jaunajām māmiņām un tiem, kuri vēlas pielāgot darbu savai ikdienai, sniedzot iespēju vieglāk atrast profesionālo ievirzi arī starptautiskā mērogā. Šī mērķauditorija ir primārā arī projekta partnervalstīs - Horvātijā, Kiprā un Bulgārijā.

Tiešsaistes platforma Darba Tinderis jeb MatchWork interesantā un dinamiskā veidā, līdzīgi iepazīšanās aplikācijām, risina darba meklēšanas "sāpīgos" jautājumus, atvieglojot un uzlabojot gan darba, gan darbinieku atrašanas pieredzi. Lai aizstātu vairākkārtēju CV vai motivācijas vēstuļu veidošanu, dalībniekam jāreģistrējas platformā un jāizveido darba meklētāja profils, norādot savas vēlmes un prasmes. Balstoties uz norādīto profilā, Darba Tindera algoritms dalībniekam piedāvā tam atbilstošākās vakances. Kandidāts no tām izvēlas sev tīkamākās, ko savukārt redz uzņēmumi. Ja darba meklētājs un devējs izteikuši abpusēju interesi, veidojas "match" jeb saderība, kam seko nākamais solis - platformā iespējams ērti sarunāt un vest tiešsaistes darba interviju.

Lai arī primārā Darba Tindera un Visas Iespējas mērķauditorija ir jaunieši, Darba Tinderi sev atbilstošākā darba meklējumos aicināts izmantot ikviens Latvijas iedzīvotājs, kā arī uzņēmums, kas gatavs dot iespēju motivētiem jauniešiem.

Visas Iespējas ir sociālais uzņēmums, kurš, uzturot platformu visasiespejas.lv, īstenojot apmācības, izglītojošus projektus un pasākumus, vēlas atbalstīt jauniešus to profesionālo gaitu uzsākšanā, kā arī personīgās izaugsmes veicināšanā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Kopš gada sākuma dzīvokļu cenas Rīgā kopumā saglabājas nemainīgas

Šī gada aprīlī Rīgas mikrorajonos sērijveida dzīvokļu cenās nav konstatētas izmaiņas, arī salīdzinot ar 2024.gada sākumu, dzīvokļu cenas kopumā saglabājās nemainīgas, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Ekonomika «Pārtikas cenas ir stabilizējušās», - atzīst eksperts (+VIDEO)

Aktivizējoties patēriņam, krietni lēnākos un starp grupām atšķirīgos tempos, inflācija turpinās rāpties augšup.

Ekonomika Latvijas jaunuzņēmumi plāno attīstīt sadarbību ar Ukrainu (+VIDEO)

Pirmā prioritāte ir sniegt tehnoloģisku palīdzību valstij, kas cīnās frontē.

Ekonomika Nākamnedēļ prezentēs kreditēšanas indeksa datus

Finanšu nozares asociācija (FNA) trešdien, 15.maijā, prezentēs kreditēšanas indeksa aktuālos datus.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijā gada sākumā bija nodarbināti 8700 Ukrainas valstspiederīgo

Latvijā šā gada sākumā kā darba ņēmēji bija reģistrēti 8700 Ukrainas valstspiederīgo, pavēstīja Centrālajā statistikas pārvaldē, atsaucoties uz Valsts ieņēmumu dienesta datiem.

Sabiedrība Vairāk nekā 50% darba pretendentu interesējas par priekšrocībām (+VIDEO)

Uzņēmumi Latvijā, kas piedāvās plašāku labumu grozu un jēgpilnus projektus būs konkurētspējīgāki un pievilcīgāki.

Sabiedrība LDDK: darbnespējas lapu apmaksas apmēri Latvijā - 5 reizes lielāki, nekā Lietuvā

Darba devējam ir jāvelta laiks, lai uzlabotu vidi un rūpētos par to, lai apstākļi veicinātu produktivitāti.

Sabiedrība Aptauja: daudzi darbinieki Latvijā nesaņem emocionālu atlīdzību (+VIDEO)

"Vadītājiem nav jāgaida kāds īpašs brīdis vai pārrunu process, lai sniegtu konstruktīvu atgriezenisko saiti".