• Einārs,
  • Ervīns,
  • Klāvs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dailes teātris izsolīs kafejnīcas telpas

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 18:16, 25.11.2023


Dailes teātris izsolīs kafejnīcas telpas, kuru kopējā platība ir 249 kvadrātmetri, liecina informācija teātra tīmekļvietnē.


Foto: LETA

Iecerēts, ka mutiskā izsole ar augšupejošu soli notiks 11.decembrī plkst.14 Dailes teātra telpās, savukārt pieteikumi iesniedzami līdz 5.decembra plkst.14.

Saskaņā ar sertificēta nekustamā īpašuma vērtētāja noteikto iespējamo tirgus nomas maksas novērtējumu kā nomas maksas zemāko robežu, izsoles nosacītā nomas maksa un izsoles sākumcena par izsoles objekta nomu mēnesī ir 6 eiro par kvadrātmetru bez pievienotās vērtības nodokļa. Minimālais izsoles solis ir 50 centi.

Kā liecina informācija izsoles nolikumā, iznomāšanas termiņš ir pieci gadi no līguma parakstīšanas brīža. Līgums jāparaksta ne vēlāk kā līdz 2024.gada 12.augustam, un tas būs spēkā līdz 2029.gada 11.augustam.

Līdz pieteikuma par piedalīšanos izsolē iesniegšanai pretendentam jāiemaksā drošības nauda 1000 eiro apmērā. Pēc nolikumā paustā, drošības nauda kalpo kā pretendenta saistību izpildes nodrošinājums noteikto prasību ievērošanai, kā arī iemaksātā drošības nauda kļūs par līguma saistību izpildes nodrošinājumu gadījumā, ja tiktu noslēgts līgums.

Izsoles nolikumā skaidrots, ka pretendentam būs jāsniedz ēdināšanas pakalpojumi teātra apmeklētājiem, piedāvājot demokrātisku cenu līmeni un izvēles iespējas. Tāpat pretendentam būs jāveic telpu vizuālā noformēšana, un pielāgošana kafejnīcas darba vajadzībām kafejnīcas telpās, gan citur teātra telpās pasākumu norises laikā, kā arī āra pasākumos.

Savukārt pirms kafejnīcas atvēršanas pretendentam jāizstrādā, jāsaskaņo un jānodrošina jauns kafejnīcas vizuālais interjers, tai skaitā jaunas mēbeles. Kafejnīcai teātra apmeklētāju zonā jābūt atvērtai pasākumu norises laikā atbilstoši teātra repertuāra plānam, vismaz divas stundas pirms izrādes sākuma.

Tāpat nolikumā norādīts, ka dzērienu un ēdienu karte un cenas jāsaskaņo ar teātri. Tāpat pretendentam būs jānodrošina līdz 1000 apmeklētāju apkalpošana izrāžu starpbrīdī 15 līdz 20 minūšu laikā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Aviokompānija «airBaltic» emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā, otrdienas vakarā tviterī paziņojis satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).

Ekonomika Latvijā 63% iedzīvotāji izvēlētos investēt nekustamajā īpašumā

Ja būtu pieejami brīvie līdzekļi, 63% Latvijas iedzīvotāju izvēlētos tos ieguldīt nekustamajā īpašumā, iegādājoties mājokli, zemi vai meža īpašumu, liecina bankas "Citadele" sadarbībā ar pētījumu aģentūru "Norstat" veiktās aptaujas dati.

Ekonomika «Pasažieru vilciens» saņēmis 22 no 32 jaunajiem elektrovilcieniem

AS "Pasažieru vilciens" (PV) no Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" patlaban ir saņēmis 22 no paredzētajiem 32 jaunajiem elektrovilcieniem.

Ekonomika Pasludināts jaunā Rīgas pasažieru termināļa metu konkursa uzvarētājs

SIA "Riga Ropax Terminal" otrdien jaunā pasažieru un ro-ro kravu termināļa metu konkursa uzvarētāju apbalvošanas ceremonijā par uzvarētāju atzina pasaulslavenās arhitektes Zahas Hadidas savulaik dibināto Lielbritānijas arhitektu biroju "Zaha Hadid Architects".

Lasiet arī

Kultūra Dailes teātra aktieris Andžāns kļuvis arī par teātra izpilddirektoru

Šosezon aktieris Gints Andžāns kļuvis arī par Dailes teātra izpilddirektoru un iecelts par prokūristu, aģentūra LETA noskaidroja teātrī.

Kultūra Šodien Dailes teātrī pasniegs ikgadējās «Spēlmaņu nakts» balvas

Skatuves mākslas reformatora un Dailes teātra līdzdibinātāja Eduarda Smiļģa dzimšanas dienā, šodien, 23.novembrī, Dailes teātrī plkst.19 notiks ikgadējā "Spēlmaņu nakts" ceremonija, kurā apbalvos iepriekšējās teātra sezonas labākos māksliniekus.

Sabiedrība Skaisti! Latvijas Arhitektūras gada balvu saņem Dailes teātra priekšlaukums

Piektdien svinīgā apbalvošanas ceremonijā "Latvijas Arhitektūras gada balvas 2023" Lielo gada balvu jeb "Grand Prix" saņēma Dailes teātra priekšlaukums, informēja Latvijas Arhitektu savienībā.

Sabiedrība Dailes teātris aicina finansiāli atbalstīt topošos aktierus

Dailes teātris aicina finansiāli atbalstīt 17 topošos aktierus, kas oktobrī uzsākuši studijas Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) tālākizglītības programmā "Dramatiskā teātra aktieris ar muzikālo izglītību", informēja teātra pārstāve Agnese Vārpiņa.