• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dreiliņos jauno mājokļu ciematā ekspluatācijā nodoti kopumā 630 dzīvokļi

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 02:14, 04.08.2023


Nekustamo īpašumu attīstītājs "Bonava Latvija" jauno mājokļu ciematā "Dreilinga mājas", Dreiliņos, nodevis ekspluatācijā projekta četrpadsmito daudzdzīvokļu ēku ar 58 dzīvokļiem, kopējam pabeigto dzīvokļu skaitam ciematā sasniedzot 630, informēja "Bonava Latvija" pārstāvji.



Projekta noslēdzošo divu ēku būvniecības darbus plānots sākt nākamajā gadā, tādējādi palielinot dzīvokļu kopējo skaitu projektā par vēl 121 vienību. Ciemata "Dreilinga mājas" kopējais investīciju apjoms pārsniedz 55 miljonus eiro.

Šī gada jūlijā "Bonava Latvija" jauno mājokļu ciematā "Dreilinga mājas" ekspluatācijā nodota vēl viena daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka ar 58 divu līdz četru istabu dzīvokļiem platībā no 39,8 līdz 67,1 kvadrātmetriem. Visiem dzīvokļiem izbūvēta izeja uz personīgo balkonu vai dārziņu, savukārt ēkas pagrabstāvā katram dzīvoklim pieejama individuālā mantu glabātuve, kas iekļauta dzīvokļu pārdošanas cenā. Dzīvokļi šajā ēkā pašlaik pieejami iegādei, sākot no 93 000 eiro.

Jauno mājokļu ciemats "Dreilinga mājas" ir līdz šim lielākais būvniecības stadijā esošais "Bonava Latvija" projekts, kur pēc tā pilnīgas pabeigšanas dzīvesvieta tiks nodrošināta vairāk nekā 1500 iedzīvotājiem.

Jau ziņots, ka "Bonava Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 35,349 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,1% mazāk nekā 2021.gadā, bet uzņēmuma peļņa samazinājās par 7,5% un sasniedza 4,998 miljonu eiro.

"Bonava Latvija" īsteno gan ekonomiskā, gan biznesa segmenta mājokļu attīstīšanu, būvniecību un pārdošanu Rīgā.

"Bonava Latvija" mātesuzņēmums "Bonava" ir viens no lielākajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Ziemeļeiropā. Kompānija strādā Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Norvēģijā, Sanktpēterburgā, Igaunijā, Lietuvā un Latvijā, 2022.gadā sasniedzot apgrozījumu 1,48 miljardu eiro apmērā. "Bonava" akcijas kotē "Nasdaq" biržā Stokholmā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.

Ekonomika Eksperts: elektromobiļiem ir jāizmanto zemie enerģijas tarifi (+VIDEO)

Plānojot un optimizējot uzlādes laiku un sekojot līdzi biržas cenām, jums ir iespējams būtiski ietaupīt.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.