Rīgas taksometru parks pasludināts par maksātnespējīgu

Ekonomika
LETA 12:54, 27.06.2022 0

Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesā pasludinājusi AS "Rīgas taksometru parks" par maksātnespējīgu, liecina ieraksts Maksātnespējas reģistrā.

 
Foto: LETA

Maksātnespējas process pasludināts 21.jūnijā, un par maksātnespējas procesa administratori iecelta Natālija Sidorova.

Kreditoru pieteikšanās termiņš noteikts 27.jūlijs.

Jau ziņots, ka 2022.gada 14.februārī Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesā tika ierosināta "Rīgas taksometru parka" tiesiskās aizsardzības procesa lieta, bet 20.aprīlī lieta tika izbeigta, jo tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu neatbalstīja Maksātnespējas likumā noteiktais kreditoru vairākums.

"Rīgas taksometru parka" pārstāvji tiesiskās aizsardzības procesa lietas ierosināšanu aģentūrai LETA iepriekš nekomentēja.

Kompānija "Rīgas taksometru parks" reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 894 790 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2020.gadā bija 3,09 miljoni eiro, kas ir par 44,2% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās par 26,9% un bija 570 000 eiro. Finanšu dati par pagājušo gadu vēl nav publiskoti.

Taksometru pakalpojumus uzņēmums nodrošina ar "Red Cab" zīmolu, bet neregulārie autobusu pārvadājumi un noma tiek nodrošināti ar zīmolu "Red Bus".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Lufthansa Cargo veiks regulārus kravas lidojumus uz Rīgu

Vācijas aviokravu pārvadātājs "Lufthansa Cargo" ir sācis regulārus kravu lidojumus uz Rīgas lidostu, kas līdz ar to kļūst par pirmo Baltijas lidostu, ar ko "Lufthansa Cargo" veido regulāru tiešo kravu savienojumu.

Ekonomika Nosaukts Latvijā pieprasītākais amats

Pieprasītākais amats šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā bija interneta reklāmu vērtētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Lauksaimniecībā izmantojamās zemes platība pieaugusi par teju 10% (+VIDEO)

Eiropas Zaļais kurss un stingrāki vides noteikumi ietekmē nozari, liekot saimniekiem meklēt ilgtspējīgākus risinājumus.

Lasiet arī

Pasaule ISW: Krievija pulcē grupējumu Harkivas virzienam

Krievija turpina veidot savu ziemeļu grupējumu, kas varētu atkal uzbrukt Ukrainas ziemeļaustrumiem, tostarp Harkivai, tomēr Krievijai pagaidām nav spēku pilsētas sagrābšanai, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.

Sabiedrība Ukrainas pilsoņiem piešķirtas četras stipendijas

Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) aprīlī piešķīris četras stipendijas radošo stipendiju programmā Ukrainas pilsoņiem 7200 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja VKKF pārstāve Ilona Skuja.

Ekonomika Šosezon ASV ultra luksusa klases kruīza laineris Rīgā viesosies 5 reizes (VIDEO)

Šogad būs sagaidāms lielāks skaits vācu tūristu, tostarp ģimenes ar bērniem.

Ekonomika Kāpēc uzņēmēji nedrīkst Grobiņā būvēt biznesa centru (+VIDEO)

"Mēs ilgus gadus maksājam nomas maksu par zemes gabalu".