Kas notiek ar degvielas cenām? Rīgā tās joprojām krītas (+INFOGRAFIKA)

Ekonomika
LETA 11:21, 21.11.2020 1

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā samazinājās cena benzīnam un dīzeļdegvielai, tikmēr Viļņā un Tallinā benzīna un dīzeļdegvielas cenas nemainījās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

 
Foto: LETA

Dārgākais benzīns piektdien bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai šajā darba nedēļas nogalē bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,9% - līdz 1,104 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 1% - līdz 0,974 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas un litrs benzīna maksāja 1,073 eiro, bet dīzeļdegviela - 0,946 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nemainījās un litrs benzīna maksāja 1,229 eiro, kā arī dīzeļdegvielas cena nemainījās un maksāja 0,999 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā palielinājās par 1,8% - līdz 0,555 eiro par litru, savukārt Viļņā tā saglabājās stabila un maksāja kā nedēļu iepriekš - 0,533 eiro litrā, vienlaikus Tallinā autogāzes cena samazinājās par 0,5% un maksāja 0,607 eiro par litru.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (1)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika LDDK: Jāsamazina virsstundu darba samaksas apmērs (+VIDEO)

"No komforta zonas būs jāizkāpj visiem," pauž Andris Bite.

Ekonomika NVA piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu darbinieku sagatavošanai

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu vajadzīgo darbinieku sagatavošanai, īstenojot bezdarbnieka statusā NVA reģistrēto klientu praktiskās mācības darba vidē otrā, trešā vai ceturtā profesionālās kvalifikācijas līmeņa profesionālās kompetences ieguvei, informēja NVA.

Ekonomika Augsto tehnoloģiju nozares Latvijā ar valsts atbalstu kāpina peļņu (+VIDEO)

"Ir jāpaceļas augstāk par ikdienas situāciju, nepieciešams gudrot kaut ko savu, jaunu".

Ekonomika Gren investēs 200 miljonus eiro reģenerācijas stacijas izveidē Aconē

Enerģētikas uzņēmuma "Gren" grupa līdz 2029.gadam Latvijā plāno investēt 200 miljonus eiro, tostarp reģenerācijas stacijas izveidē Aconē, piektdien preses konferencē sacīja "Gren" grupas biznesa vadītājs Latvijā Andris Vanags.

Lasiet arī

Pasaule profesors: Krieviju apturēt ir vienkārši, tikai jāgrib to izdarīt

Krievija ir ļoti atkarīga no savas naftas un gāzes eksporta, un šādu valstu ekonomikas apturēt ir ļoti vienkārši, ja vien ir pietiekama politiskā griba, intervijā aģentūrai LETA norādīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Sports Usiks smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā uzvar Fjūriju (VIDEO)

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamo čempionu.
Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

Veselība Kardioloģe: 10 000 soļu dienā palīdz normalizēt asinsspiedienu (+VIDEO)

Pirmo reizi satiekoties ar ģimenes ārstu, ir jālūdz izmērīt spiedienu.

Sports Rīgas maratonam reģistrējušies vairāk nekā 33 tūkstoši dalībnieku no 104 valstīm

Startam Rīgas maratona dažādās distancēs reģistrējušies 33 003 dalībnieki, kas ir teju lielākā Rīgas maratonā reģistrētā skrējēju kopa pasākuma vēsturē.