Izglītības nozarē vakcinācijas pret Covid-19 aptvere sasniedz 73% (+INFOGRAFIKA)

COVID-19
LETA 15:11, 13.09.2021 0

Izglītības iestādēs strādājošo vakcinācijas pret Covid-19 aptvere sasniegusi 73%, par jaunākajiem vakcinācijas datiem mikroblogošanas vietnē "Twitter" informēja izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP).

 
Foto: LETA

Salīdzinot ar nedēļu iepriekš, vakcinēto īpatsvars ir pieaudzis par vienu procentpunktu. Vairākas nedēļās vakcinēto īpatsvars palielinās lēnā tempā, ik nedēļu pieaugot par vienu vai diviem procentpunktiem.

Pirmsskolas izglītības līmenī pret Covid-19 vakcinējušies 64% strādājošo, kas ir par diviem procentpunktiem vairāk nekā nedēļu iepriekš.

Divu procentpunktu pieaugums fiksēts vispārējās izglītības līmenī, sasniedzot 77%, bet augstākās izglītības līmenī vakcinēto īpatsvars saglabājies nemainīgs - pret vīrusu vakcinējušies 86% strādājošo.

Vienlaikus ministre informēja, ka bērnu un jauniešu interešu izglītības iestādēs vakcinējušies 73% pedagogu, savukārt profesionālās ievirzes izglītības iestādēs - 74%.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

COVID-19 Ceturtdien Latvijā reģistrēti 395 Covid-19 gadījumi; 4 mirušajiem

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 395 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par četru ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Trešdien Latvijā reģistrēti 498 Covid-19 gadījumi; 2 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 498 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par divu ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Otrdien Latvijā reģistrēti 645 Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 645 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Latvijā slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 272

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietoto ar Covid-19 inficēto pacientu skaits ir samazinājies no 278 līdz 272, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Lasiet arī

Ekonomika Dzīvokļu piedāvājums Rīgā aprīlī samazinājies par 6%

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, aprīlī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā samazinājies par 6%, bet piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos samazinājās par 7%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Veselība Aptauja: Ceturtā daļa iedzīvotāju preventīvi nerūpējas par savu veselību

Katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs par savu veselību ikdienā drīzāk nerūpējas vai nerūpējas vispār, savukārt vairāk nekā puse jeb 56% tai pievērš zināmu uzmanību, tomēr dara to neregulāri, liecina jaunākā Veselības indeksa pētījuma dati.

Veselība Neļauj sāpēm apturēt vasaras baudīšanu

Aiz logiem beidzot iestājusies vasara, kas tā vien mudina spert kāju svaigā gaisā un skriet dažādos piedzīvojumos. Tādos brīžos nedrīkst pieļaut, ka sāpes kājās to liedz. Diemžēl vēnu varikoze var radīt nepatīkamas sāpes, neļaujot pilnvērtīgi atdoties siltajam laikam un doties piedzīvojumos.

Interesanti fakti Valdība lems par 87 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā

Valdība nākamnedēļ lems par 87 personu, tostarp viena nepilngadīga bērna, uzņemšanu Latvijas pilsonībā.