Piektdien atklāti 215 Covid-19 gadījumi; miruši 2 slimnieki (+INFOGRAFIKA)

COVID-19
LETA 13:19, 31.10.2020 0

Pagājušajā diennaktī atklāti kopumā 215 jauni saslimšanas ar Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie dati.

 
Foto:

Mirušie pacienti bijuši vecuma grupās no 70 līdz 75 gadiem un no 90 līdz 95 gadiem.

Aizvadītajā diennaktī veikti 5844 Covid-19 testi, savukārt pozitīvo gadījumu īpatsvars bijis 3,7%. SPKC iepriekš skaidroja, ka šis rādītājs Eiropas Savienībā tiek uzskatīts par būtisku, jo, tam pārsniedzot 4% robežu, slimības izplatība uzskatāma par strauju un nekontrolētu.

Līdz šim saslimšana ar Covid-19 ir apstiprināta kopumā 5894 personām, kamēr 1406 personas ir izveseļojušās, liecina centra dati.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

COVID-19 Ceturtdien Latvijā reģistrēti 395 Covid-19 gadījumi; 4 mirušajiem

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 395 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par četru ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Trešdien Latvijā reģistrēti 498 Covid-19 gadījumi; 2 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 498 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par divu ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Otrdien Latvijā reģistrēti 645 Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 645 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Latvijā slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 272

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietoto ar Covid-19 inficēto pacientu skaits ir samazinājies no 278 līdz 272, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Lasiet arī

Pasaule Virpuļviesuļos ASV pieci bojāgājušie

ASV Oklahomas un Aiovas štatos virpuļviesuļos zaudējuši dzīvību pieci un ievainoti apmēram 100 cilvēki, svētdien paziņoja varasiestādes.

Pasaule ASV amatpersona: Putins, visticamāk, nav pavēlējis nogalināt Navaļniju

ASV izlūkdienestu amatpersonas uzskata, ka Krievijas diktators Vladimirs Putins, visticamāk, nav pavēlējis nogalināt ieslodzījumā turēto opozīcijas politiķi Alekseju Navaļniju, sacīja Savienoto Valstu amatpersona, kas ir pazīstama ar šo izvērtējumu.

Sabiedrība Izstrādās atbalsta sistēmu Latvijas klimatneitralitātes mērķu sasniegšanai

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) zinātnieki kopā ar Rīgas Stradiņa universitāti (RSU), Latvijas Universitāti (LU) un Vidzemes augstskolu (ViA) veidos vienotu nacionālo lēmumu atbalsta instrumentu, kas politikas veidotājiem palīdzēs pieņemt datos balstītus lēmumus par efektīvākajām klimata politikām, aģentūru LETA informēja RTU.

Sabiedrība Abu Meri: Latvijā ir svarīgi samazināt kopējo alkohola patēriņu

Latvijā ir svarīgi samazināt kopējo alkohola patēriņu, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).