Miris hokeja funkcionārs Guntars Paste

Veselība
VS.LV 22:58, 07.05.2024 0

Otrdien 58 gadu vecumā miris hokeja funkcionārs Guntars Paste, paziņoja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

 

Hokejista karjeras laikā Paste spēlēja Latvijas komandās "NIK'S-Brih" un "Vilki OP", otrajā no tām būdams arī menedžeris, spēlējošais treneris un galvenais treneris.

Paste strādāja arī par trenera asistentu un menedžeri "Ozolnieki"/"Monarch" komandā, kā arī bija iesaistīts Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" darbā.

Paste bija arī hokeja aģents un televīzijas eksperts.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Veselība Stradiņa slimnīcā sāk izmantot intraoperatīvās neiromonitorēšanas metodi

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīcas (PSKUS) Neiroķirurģijas klīnika sadarbībā ar Neiroloģijas klīniku funkcionālajā neiroķirurģijā sāk izmantot intraoperatīvās neiromonitorēšanas (IONM) metodi, informē slimnīca.

Veselība Jauna šokējoša izstāde Anatomijas muzejā, noteikti apskatiet (+VIDEO)

Profesors Hohšteters šajos preparātos saskatīja ne tikai izglītības, bet arī zinātnisko vērtību.

Veselība Deputāti spriedīs par onkoloģisko pacientu ārstēšanas uzlabojumiem Latvijā

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijā otrdien, 3.septembrī, deputāti spriedīs par onkoloģisko pacientu ārstēšanas un aprūpes iespējamajiem uzlabojumiem, liecina komisijas sēdes darba kārtība.

Veselība Putekļu ērcītes Latvijas bērniem bieži izraisa alerģiju (+VIDEO)

Tās visbiežāk atrodas tādās vietās kā matrači, spilveni, segas, paklāji un mīkstās mēbeles.

Lasiet arī

Sports Hokejistu dalībai kvalifikācijas turnīrā plāno piešķirt gandrīz pusmiljonu

Latvijas Hokeja federācijai (LHF) plānots piešķirt 441 592 eiro, lai segtu izdevumus, kas saistīti ar vīriešu hokeja valstsvienības sagatavošanos un dalību 2026.gada Ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Latvijā 2024.gadā.

Sports OHL nākamajā sezonā spēlēs četras Latvijas komandas

"Optibet" Hokeja līgas (OHL) 2024./2025.gada sezonā spēlēs četras Latvijas komandas, divas Lietuvas vienības un viens klubs no Igaunijas, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Girgensons paraksta trīs gadu līgumu ar «Lightning»

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons parakstījis trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Tampabejas "Lightning", paziņoja klubs.