Kampaņā «Patiesā uzvara» pētīs bērnu sporta problēmas

Veselība
LETA 12:46, 27.03.2023 0

Latvijas Televīzijas (LTV) Sporta redakcija sociālajā kampaņā "Patiesā uzvara" līdz maija vidum padziļināti pētīs un sabiedriskajos medijos atspoguļos bērnu sporta problēmas, piedāvājot iespējamos risinājumus labākai situācijai valstī, informē LTV.

 

Kampaņas "Patiesā uzvara" laikā diskutēs par bērnu pāragru virzīšanu konkrētos sporta veidos, par vecāku līdzdalību bērnu sportā, kā arī par sporta skolu, sporta treneru lomu šajā jomā un daudz ko citu. Tāpat Sporta redakcijas žurnālisti analizēs Norvēģijas un Islandes piemērus saistībā ar bērnu sportu.

LTV Sporta redakcija aicina iesaistīties arī skatītājus, ziņojot par labajiem piemēriem bērnu un jauniešu sportā, kas varētu būt paraugs pārējiem, tāpat arī dalīties viedoklī par to, kas neļauj bērniem sportot ar prieku.

Ziņas par dažādām situācijām bērnu sportā ikviens iesaistītais ir aicināts iesūtīt uz "sportastudija@ltv.lv" vai "WhatsApp" numuru 27001983.

Kampaņa norisinās otro reizi. Pirmoreiz tā notika 2021.gadā ar moto "Bērnu sporta uzrēķini", kad LTV Sporta redakcija pētīja, kāpēc bērnu sports Latvijā lielā mērā balstās uz vecāku līdzmaksājumiem.

Kampaņas sižeti būs vērojami gan LTV Sporta ziņās, gan raidījumā "Sporta studija" un sabiedrisko mediju portālā "LSM.lv".

LTV pagājušajā gadā, pēc provizoriskajiem datiem, strādāja ar 28,428 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,7% vairāk nekā gadu iepriekš, kamēr uzņēmuma peļņa saruka par 15,8% - līdz 274 524 eiro.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Veselība SPKC sniedz padomus talkas dalībniekiem (+VIDEO)

Lai āra darbs sagādātu prieku, jums jāievēro vienkārši noteikumi.

Veselība Latvijā pieaug saslimstība ar garo klepu

Latvijā pieaug saslimstība ar garo klepu, informē Slimību profilakses un kontroles centrā (SPKC).

Veselība Latvijas urologi apgāž mītus par prostatu (+VIDEO)

"Kad nav sūdzību, tas nenozīmē, ka vēzis nevarētu attīstīties".

Veselība Šokējošs atklājums: Latvijā kaitīgi ieradumi meitenēm ir biežāk nekā zēniem

Mūsdienās kaitīgi ieradumi, piemēram, nepietiekama fiziskā aktivitāte, smēķēšana un alkohola patēriņš, meitenēm ir biežāk nekā zēniem, liecina starptautiska pētījuma par skolēnu veselību rezultāti par Latviju, ar kuriem trešdien iepazinās Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija.

Lasiet arī

Sabiedrība Saeimas komisijā vērtēs vēl vienu iniciatīvu par iecerēto skolu reformu

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā trešdien, 8.maijā, vērtēs iedzīvotāju iniciatīvu par iecerēto skolu reformu.

Ekonomika Rīgā norisināsies zinātnē balstīto tehnoloģiju nozares konference

Šā gada 16.maijā un 17.maijā Rīgā, konferenču centrā "Fantadroms", notiks zinātņietilpīgo tehnoloģiju nozares konference "Deep Tech Atelier 2024", informē pasākuma organizatori.

Kultūra Kurzemes kultūras programmā šogad apstiprināti 67 projekti

Kurzemes plānošanas reģiona izsludinātajā Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas "Latviešu vēsturisko zemju attīstības programma" projektu konkursā "Kurzemes kultūras programmā 2024" šogad apstiprināti 67 projekti.

Sabiedrība Rīkos Salacas upes krastu sakopšanas talku

Sestdien, 11.maijā, makšķerēšanas klubs "Salackrasti" rīkos talku, kurā plānots sakopt Salacas upes krastus.