Rodrigo Ābols gūst vārtus otrajā AHL spēlē pēc kārtas (VIDEO)

Sports / hokejs
LETA 18:29, 27.10.2024 0

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols sestdien guva vārtus otrajā Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē pēc kārtas, viņa pārstāvētajai Alentaunas "Lehigh Valley Phantoms" piedzīvojot zaudējumu.

 
Foto: LETA

"Lehigh Valley Phantoms" mājās ar 2:5 (0:2, 2:2, 0:1) zaudēja Grandrepidsas "Griffins" vienībai.

Otrā perioda otrajā minūtē Ābols vārtu priekšā ar nūju mainīja ripas lidojuma virzienu un tobrīd panāca 1:2. Šajā spēlē viņš vienreiz meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Ābolam piecās spēlēs ir divi gūti vārti, divas rezultatīvas piespēles un negatīvs lietderības koeficients -2.

Tikmēr Sandis Vilmanis atzīmējās ar rezultatīvu piespēli mačā, kurā Šarlotas "Checkers" mājās 5:2 (1:1, 3:0, 1:1) uzveica Bridžportas "Islanders".

Piektdien spēlējot pret šo pašu komandu un uzvarot ar 8:2, Vilmanis izcēlās ar gūtiem vārtiem un vienu piespēli. Sestdienas mačā Vilmanis otrā perioda vidū palīdzēja komandas biedram panākt 4:2.

Latvietis šajā cīņā vienreiz meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Sezonas griezumā AHL debitantam sešās spēlēs ir divi gūti vārti, divas rezultatīvas piespēles un pozitīva lietderība +3.

Uzvaru sestdien svinēja uzbrucēja Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāras/Skrentonas "Penguins", kas savā laukumā ar 3:2 (0:0, 3:1, 0:1) guva virsroku pār Sirakjūsas "Crunch".

Ansons statistikas ailēs neatzīmējās un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet sezonā kopumā viņš trīs spēlēs palicis bez punktiem un ticis pie pozitīvas lietderības +2.

Visas trīs latviešu pārstāvētās komandas cīnās Austrumu konferencē, kur "Checkers" ar desmit punktiem sešās spēlēs ir trešā, "Penguins" ar astoņiem punktiem sešos dueļos - piektā, bet "Lehigh Valley Phantoms" ar trīs punktiem piecos mačos priekšpēdējā, 14.pozīcijā.

Aizvadītajā sezonā par AHL čempioniem otro gadu pēc kārtas kļuva kļuva Heršijas "Bears", kas finālsērijā ar 4-2 apspēlēja Riversaidas "Coachella Valley Firebirds".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle «Canucks» uzvarā pār «Blackhawks» (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien Čikāgā rezultatīvi piespēlēja Vankūveras "Canucks" uzvarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, bet vārtsargs Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa.

Sports Porziņģa pārstāvētā "Celtics" sāks NBA čempiontitula aizstāvēšanas sezonu

Ar diviem mačiem naktī otrdien sāksies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona, vienā no tiem pirmo spēli šosezon aizvadot Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģā pārstāvētajai Bostonas "Celtics".

Sports Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar Tampabejas "Lightning" komandu piedzīvoja zaudējumu.

Sports Vai Olimpiskais sporta centrs tiks slēgts?

Rīgas dome vilcinās atrisināt situāciju ar nomas maksas sadārdzinājumu Olimpiskajam sporta centram, tā uzskata Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).

Lasiet arī