Šilovs atvaira 28 metienus Canucks uzvarā NHL pirmssezonas pārbaudes spēlē

Sports
VS.LV 10:47, 05.10.2024 0

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē atvairīja 28 pretinieku metienus un palīdzēja viņa un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" izcīnīt panākumu.

 

"Canucks" mājās ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspēja Edmontonas "Oilers".

Šilovs, kurš tika galā ar 28 no 29 pretinieku metieniem, tika atzīts par spēles trešo zvaigzni.

Bļugers spēlēja 14 minūtes un septiņas sekundes, pavadot uz ledus divas minūtes un 11 sekundes mazākumā. Latvietis statistikā izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem, spēka paņēmienu, uzvarētiem septiņiem no 15 iemetieniem un noslēdza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Starp uzvarētājiem ar diviem (1+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Džeiks Debrasks un Aršdīps Beinss, kamēr "Oilers" labā vienīgos vārtus guva Evans Bušārs.

Citā mačā Zemgus Girgensons un Tampabejas "Lightning" viesos ar 1:2 (0:0, 1:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Karolīnas "Hurricanes".

Girgensons laukumā bija 14 minūtes un trīs sekundes, no kurām divas ar pusi minūtes spēlēja mazākumā. Uz ledus pavadītajā laikā viņš bloķēja vienu pretinieku metienu, uzvarēja trijos no sešiem iemetieniem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" bez Elvja Merzļikina viesos ar 3:7 (2:2, 1:4, 0:1) zaudēja Pitsburgas "Penguins".

Ziemeļamerikā NHL jaunās sezonas pamatturnīra spēles sāksies 8.oktobrī.

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausu izcīnīja Floridas "Panthers", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Edmontonas "Oilers".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Andžejs Ļebedevs otro reizi karjerā uzvar Eiropas spīdveja čempionātā

Latvijas spīdvejists Andžejs Ļebedevs sestdien Polijā Eiropas čempionāta spīdvejā (SEC) ceturtajā posmā ieņēma piekto vietu un nodrošināja uzvaru kopvērtējumā, otro reizi karjerā kļūstot par Eiropas čempionu, bet otrs Latvijas spīdvejists Jevgeņijs Kostigovs ierindojās 17.vietā.

Sports Zināms, cik varētu saņemt paralimpieši un viņu treneri par saviem sasniegumiem 

Paralimpieši un viņu treneri par sasniegumiem paralimpiskajās spēlēs var pretendēt uz finansējumu 628 685 eiro apmērā, aģentūra LETA noskaidroja Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).

Sports Latvijas basketboliste uzņemta FIBA Slavas zālē (VIDEO)

Ilggadējā Rīgas TTT meistarkomandas un Latvijas izlases, kā arī PSRS izlases centra spēlētāja Skaidrīte Smildziņa-Budovska sestdien Singapūrā tika uzņemta Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Slavas zālē.

Sports Ostapenko zaudē Gvadalaharas turnīra pirmajā mačā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Gvadalaharas "WTA 500" tenisa turnīra pirmajā spēlē,

Lasiet arī

Sports «Panthers» hokejisti Stenlija kausa finālsērijā piedzīvo pirmo zaudējumu (VIDEO)

Floridas "Panthers" komanda bez latviešu aizsarga Uvja Jāņa Balinska pieteikumā sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālsērijā pēc trīs panākumiem piedzīvoja pirmo neveiksmi.

Sports Ābols paraksta viena gada līgumu ar NHL komandu Flyers

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols parakstījis viena gada līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Filadelfijas "Flyers", vēsta klubs.

Sports «Panthers» Stenlija kausa finālsērijas pirmajā spēlē pārspēj «Oilers» (VIDEO)

Floridas "Panthers" komanda bez aizsarga Uvja Jāņa Balinska pieteikumā sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālsērijas pirmajā mačā mājās ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) uzveica Edmontonas "Oilers".

Sports Edmontonas «Oilers» hokejisti sasniedz Stenlija kausa finālu (VIDEO)

Edmontonas "Oilers" svētdien pirmo reizi kopš 2006.gada sasniedza Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālu, kurā tiksies ar Floridas "Panthers".