Artūrs Priednieks piepilda sapni par dalību WRC Latvijas posmā

Sports
VS.LV 11:25, 12.07.2024 0

Rīgā, 11.jūlijā, norisinājās “Tet Rally Latvia” ieskandināšanas pasākums jeb atlikusi vairs tikai viena nedēļa līdz šīs vasaras vērienīgākajam sporta notikumam. Rātslaukumā bija pulcējušies organizatori, atbalstītāji un skatītāji, lai sveiktu visas trīs latviešu ekipāžas, kas piedalīsies sacensībās. Neskatoties uz lietu, cilvēki stāvēja rindās, lai saņemtu autogrāfus.

 

Pirmo reizi Latvijā norisināsies FIA pasaules rallija čempionāts, kur savu sapni piedalīties kā sportistam piedzīvos arī Artūrs Priednieks/ Jānis Krikovalds. Ekipāžām būs jāveic 20 ātrumposmi 300,13km garumā, aptverot 4 Latvijas novadus un 2 valstspilsētas.

Ģirts Kurmis, AS Mogo valdes priekšsēdētājs: “Mūsu uzņēmuma stratēģija un misija ir auto finansēšana – mēs atbalstām ļoti daudzus cilvēkus, piepildot viņu mērķi par jaunu auto. Mēs sniedzam atbalstu īstajā brīdī un izlēmām atbalstīt arī Artūra Priednieka un Jāņa Kirkovalda sapni par dalību pasaules rallija čempionātā un jau šobrīd ir gandarījuma sajūta par šo vēsturisko mirkli.”

“Šis ir katra autosportista sapnis, piedalīties WRC – jaunībā tas neizdevās, tagad mēs esam pieredzējuši un mēs piedalāmies. Pārsteiguma moments gan mums pašiem, gan autosporta saimei, jo bija mirklis, kad šķita – nebūs finansējums. Paldies mūsu atbalstītājiem, ka varēsim sevi apliecināt un būt daļa no dalībniekiem. Rallijā mēdz teikt, ka labākā vieta, kur būt ir rallija mašīna. Ar stūrmani esam aplūkojuši Kurzemes ceļus, kas pa šo laiku ir mainījies, kas jauns. Arī mūsu atmiņās spilgti paliekošais dīķis ir mainījis savu lokāciju un lai arī treniņi nav bijuši tik daudz, cik mums gribētos, mums ir pieredze un vēlme. Forši sevi pierādīt sevi ne tikai kā Sports Racing Technologies komandas menedžmenta cilvēkam, bet arī sportistam,” - Artūrs Priednieks.

Ne tikai piedalīties, bet arī trenēt un nodrošināt tehnisko atbalstu. Sacensību RC3 klasē piedalīsies arī dāma no Āzijas, Enola Hsieh un Matias Peippo. Kas arī ir papildus pienesums – latviešu komanda apkalpo ne tikai latviešus, bet sevi aizvien plašāk pierāda pasaulē un tiek izvēlēti par tehnisko atbalstu.

Visi Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti apmeklēt šo vēsturiski vērienīgo pasākumu. Skatītājiem būs iespējas gan vērot sacensības, gan organizatori ir parūpējušies par plašu izklaides programmu. Īpaša uzmanība jāpievērš, ka iegādātās biļetes pirms tam jāsamaina pret aprocēm. Plašāku informāciju par notikumiem un skatītāju ceļvedi meklējiet: www.lvrally.com


Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Sports Parīzē noslēgtas paralimpiskās spēles

Svētdien "Stade de France" stadionā tika noslēgtas Parīzes vasaras paralimpiskās spēles.

Lasiet arī

Pasaule Viļņā izvērtēs Navaļnija komandas apgalvojumus par uzbrukumu Volkovam

Lietuvas prezidents Gitans Nausēda pirmdien paziņoja, ka Lietuvā tiks atbildīgi izvērtēti cietumā mirušā Krievijas opozīcijas aktīvista Alekseja Navaļnija komandas apgalvojumus par to, kas Viļņā sarīkoja uzbrukumu viņu sabiedrotajam Leonīdam Volkovam.

Ekonomika Ar vizīti Hjūstonā sākas vēsturiski lielākā Latvijas tirdzniecības misija uz ASV

Šodien, 16.septembrī, sākās Latvijas tirdzniecības misija uz ASV, ar kopumā ap 100 biznesa delegācijas dalībniekiem.

Sabiedrība «Viss sākas ar sapni»: Latvijas Universitāte nākamnedēļ atzīmēs 105.jubileju

Latvijas Universitāte (LU) nākamnedēļ, no 23.septembra līdz 28.septembrim, ar izglītojošiem, svinīgiem un izklaidējošiem pasākumiem atzīmēs 105.jubileju, informē universitāte.

Ekonomika Pirmo reizi Latvijas vēsturē tiesās personas par manipulācijām biržā

Prokuratūra nodevusi Rīgas pilsētas tiesai krimināllietu, kurā pirmo reizi Latvijā apsūdzētas divas personas par nelikumīgām manipulācijām "Nasdaq Riga" biržā.