Kārsavā atdzīvojusies sporta dzīve (+VIDEO)

Sports
VS.LV 12:53, 03.07.2024 0

Sekotāji bezmaksas var tikt pie granulām un briketēm.

 

Šī gada 7.jūlijā, Kārsavas stadionā notiks vēl nebijis sporta spēļu pasākuma formāts ar nosaukumu "Syltumčempis - vyspasaulis granulu & brikešu sporta spēlis", kur gan lieliem, gan maziem būs iespēja piedalīties individuālās disciplīnās un cīnīties par iespaidīgu balvu fondu.

Par ieceri stāsta idejas autors, uzņēmējs Lauris Ļubka: "Nu jau kādu laiku aktīvi rīkojam dažāda veida akcijas sociālajos medijos, kur mūsu sekotāji bezmaksas var tikt pie granulām un briketēm. Man ir milzīgs prieks dāvāt siltumu! Nedaudz ar to esam aizrāvušies. Iespēja iepriecināt cilvēkus dod neizmērāmu jaudu un enerģiju turpmākajiem darbiem. Un ņemot vērā, ka sports man vienmēr ir bijis sirdij tuvs, beidzot īstenoju arī ideju par sporta spēlēm, kur visās disciplīnās inventārs būs granulas vai briketes."

Programmā paredzētas dažādas disciplīnas sieviešu, vīriešu un bērnu grupās, kas pārbaudīs spēku, veiklumu un precizitāti. Pasākuma noslēgumā apbalvošana, kur katrā no disciplīnām trīs pirmās vietas iegūs granulas vai briketes (pēc izvēles) - pirmā vieta - paleti, otrā vieta - ½ paleti, trešā vieta - ⅓ paleti. Savukārt, bērnu disciplīnās ašākie saņems dažādas pārsteiguma balvas.

Pasākuma laikā būs pieejamas bezmaksas piepūšamās atrakcijas un būs iespēja iegādāties uzkodas un dzērienus. Par mūziku parūpēsies DJ Deila jeb Daiga Laizāne.

Dalība pasākumā ir bez maksas un iepriekšējas pieteikšanās. Dalībnieki tiek aicināti ierasties laicīgi, lai reģistrētos. Pasākuma sākums ir plkst.10.00. Pasākumu apmeklēt aicināts ikviens - gan dalībnieki, gan atbalstītāji. Sauklis ir "Prieks dāvāt siltumu!"

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Andžejs Ļebedevs otro reizi karjerā uzvar Eiropas spīdveja čempionātā

Latvijas spīdvejists Andžejs Ļebedevs sestdien Polijā Eiropas čempionāta spīdvejā (SEC) ceturtajā posmā ieņēma piekto vietu un nodrošināja uzvaru kopvērtējumā, otro reizi karjerā kļūstot par Eiropas čempionu, bet otrs Latvijas spīdvejists Jevgeņijs Kostigovs ierindojās 17.vietā.

Sports Zināms, cik varētu saņemt paralimpieši un viņu treneri par saviem sasniegumiem 

Paralimpieši un viņu treneri par sasniegumiem paralimpiskajās spēlēs var pretendēt uz finansējumu 628 685 eiro apmērā, aģentūra LETA noskaidroja Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).

Sports Latvijas basketboliste uzņemta FIBA Slavas zālē (VIDEO)

Ilggadējā Rīgas TTT meistarkomandas un Latvijas izlases, kā arī PSRS izlases centra spēlētāja Skaidrīte Smildziņa-Budovska sestdien Singapūrā tika uzņemta Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Slavas zālē.

Sports Ostapenko zaudē Gvadalaharas turnīra pirmajā mačā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Gvadalaharas "WTA 500" tenisa turnīra pirmajā spēlē,

Lasiet arī