Porziņģis: nākamais mērķis ir izcīnīt medaļas ar Latvijas izlasi (VIDEO)

Sports
LETA 14:38, 18.06.2024 0

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis finālsērijas ceturtajā spēlē vēl nebija gatavs doties laukumā, sarunā ar Latvijas Televīziju atklāja sportists.

 

Porziņģis ar Bostonas "Celtics" vienību pirmdien izcīnīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiontitulu, Porziņģim kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu - NBA čempionu.

Sērijas otrajā spēlē Porziņģis guva retu pēdas savainojumu, kas viņam neliedza atgriezties piektajā mačā. Ceturtajā spēlē liepājnieks bija pieteikumā, taču laukumā nedevās.

"Ceturtajā spēlē Dalasā vēl īsti nebiju gatavs spēlēt, jo kāja bija sapampusi. Šodien puslīdz kaut kā varēju iekustēties," stāstīja Porziņģis.

"Jūtu, ka cīpsla nav vietā un pie jebkuras nepareizas kustības ļoti iesāpas. Savilku un noteipoju visu, cik varēju, lai turētos viss kopā," sajūtas, spēlējot ar šādu traumu, raksturoja Porziņģis.

Tāpat Porziņģis uzsvēra, ka viņa nākamais mērķis karjerā ir izcīnīt medaļas ar Latvijas izlasi. Porziņģis pagaidām izvairīgi atbildēja, kad gaidāma operācija, taču noprotams, ka šī trauma liegs viņam šovasar spēlēt izlasē.

Latvijas basketbola izlasei jūlija sākumā Rīgā paredzēts Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs, kurā uzvarot, pēc nepilna mēneša būtu jāpiedalās arī Olimpiādes turnīrā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Lebrons un Bronijs Džeimsi kļūst par pirmo tēva un dēla duetu NBA spēlē (VIDEO)

Lebrons Džeimss un Lebrons "Bronijs" Džeimss otrdien Losandželosā kļuva par pirmo tēva un dēla duetu, kas devies laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņu pārstāvētajai Losandželosas "Lakers" ar uzvaru uzsākot sezonu.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle «Canucks» uzvarā pār «Blackhawks» (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien Čikāgā rezultatīvi piespēlēja Vankūveras "Canucks" uzvarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, bet vārtsargs Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa.

Sports Porziņģa pārstāvētā "Celtics" sāks NBA čempiontitula aizstāvēšanas sezonu

Ar diviem mačiem naktī otrdien sāksies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona, vienā no tiem pirmo spēli šosezon aizvadot Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģā pārstāvētajai Bostonas "Celtics".

Sports Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar Tampabejas "Lightning" komandu piedzīvoja zaudējumu.

Lasiet arī

Sports Latvijas basketboliste uzņemta FIBA Slavas zālē (VIDEO)

Ilggadējā Rīgas TTT meistarkomandas un Latvijas izlases, kā arī PSRS izlases centra spēlētāja Skaidrīte Smildziņa-Budovska sestdien Singapūrā tika uzņemta Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Slavas zālē.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Lebrons Džeimss atzīts par olimpisko spēļu turnīra vērtīgāko spēlētāju

Lebrons Džeimss atzīts par Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīra vērtīgāko spēlētāju.

Sports Parīzes olimpisko spēļu turnīrā strādās divi Latvijas basketbola tiesneši

Šī gada Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā strādās Latvijas basketbola tiesneši Gatis Saliņš un Mārtiņš Kozlovskis, sociālajos tīklos vēsta tiesnešu kolēģija.