Ostapenko WTA rangā saglabā 13.vietu

Sports
LETA 10:23, 17.06.2024 0

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabājusi 13.pozīciju.

 
Foto: LETA

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja tikmēr pakāpusies sešas pozīcijas augstāk uz 110.vietu, Diāna Marcinkēviča pakāpusies par piecām vietām uz 320.pozīciju, bet Anastasija Sevastova atguvusi divas vietas un ierindojas 378.pozīcijā.

Daniela Vismane ir par trimvietām augstāk (396.), Kamilla Bartone atguvusi septiņas pozīcijas (690.), Valērija Kargina (1150.) ir piecas vietas augstāk, bet Margarita Ignatjeva atkāpusies par 25 ailītēm un ieņem 1210.vietu, kamēr Anna Ozerova ir par 66 vietām zemāk kā iepriekšējā rangā (1376.).

Pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas un ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Korija Gofa no ASV un baltkrieviete Arina Sabaļenka. Ceturto vietu saglabā Jeļena Ribakina no Kazahstānas, piektā joprojām ir amerikāniete Džesika Pegula, bet sestā - čehiete Markēta Vondroušova. Septītajā pozīcijā palikusi Jasmīne Paolīni no Itālijas, astoto vietu saglabā Džena Sjiņveņa no Ķīnas, devīto pozīciju arī šonedēļ ieņem grieķiete Marija Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz tunisiete Onsa Žabēra.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabājusi 20.pozīciju, bet Semeņistaja ari šonedēļ ir 152.vietā. Vismane piedzīvojusi divu vietu kritumu uz 165.pozīciju, Marcinkēviča (230.) zaudējusi septiņas vietas, Bartone (403.) noslīdējusi par divām vietām, bet Ignatjeva atkāpusies par 35 vietām (780.). Marina Markina atguvusi vienu pozīciju (1226.), Ozerovai 160 vietu kritums uz 1325.pozīciju, bet Kargina pakāpusies vienu vietu augstāk (1331.), kamēr Marija Semeņistaja savu vietu rangā uzlabojusi par 19 pozīcijām (1549.).

Pasaules dubultspēļu ranga līderes godu saglabā beļģiete Elīse Mertensa, bet uz otro vietu pakāpusies jaunzēlandiete Erina Ratlifa, kura uz trešo pozīciju nobīdījusi taivānieti Suveju Sje.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko zaudē Gvadalaharas turnīra pirmajā mačā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Gvadalaharas "WTA 500" tenisa turnīra pirmajā spēlē,

Sports Saveļjevs: Šķiet, ka nospēlēju tā, kā treneris vēlējās

Latvijas vīriešu futbola izlases pussargs Aleksejs Saveļjevs UEFA Nāciju līgas pirmajos mačos rādījis tādu sniegumu, kādu galvenais treneris Paolo Nikolato vēlējies, sarunā ar aģentūru LETA minēja futbolists.

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Lasiet arī

Sports Ostapenko ar Kičenoku ASV atklātajā čempionātā iekļūst ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku svētdien Ņujorkā ASV atklātajā čempionātā nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā.

Sports Ostapenko atgriežas WTA ranga desmitniekā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā pakāpusies par vienu vietu un šonedēļ ieņem desmito pozīciju. WTA ranga desmitniekā Ostapenko nav bijusi kopš 20.maija.

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā 11.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā savu pozīciju nav mainījusi un ieņem 11.vietu. Tikmēr šīs sezonas rangā Ostapenko ir devītā.

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā 11.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā savu pozīciju nav mainījusi un ieņem 11.vietu.