Par «VEF Rīga» galveno treneri kļūst Mārtiņš Gulbis

Sports
LETA 15:44, 03.06.2024 0

Latvijas čempionvienību basketbolā "VEF Rīga" vadīs bijušais Latvijas sieviešu basketbola komandas "TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Gulbis, pirmdien pavēstīja klubs.

 
Foto: LETA

"VEF Rīga" noslēdza vienošanos ar Gulbis uz vienu gadu ar iespēju līgumu pagarināt uz vēl diviem gadiem.

"Liels pagodinājums pievienoties vadošajai basketbola organizācijai Latvijā. Vienmēr esmu dzīvē skatījies uz izaicinājumiem, jo tas ir tas, kas dzen uz priekšu ne tikai dzīvē, bet arī sportā. Šis būs liels izaicinājums un atbildība pret klubu, nevaru jau sagaidīt, kad būs iespēja sākt gatavoties sezonai un sākt veidot jaunu stāstu un kultūru. Cerams, ka visiem kopā mums izdosies nest "VEF" vārdu gan Eiropā, gan Latvijā," paziņojumā citēts Gulbis.

Viņš bijis galvenais treneris Latvijas Basketbola līgas komandās "Barons kvartāls" (2011.-2013., 2017.), "Jelgava" (2015.-2016.) un "Jūrmala" (2017..-2020.), bet kopš 2020.gada vasaras bija galvenais treneris sieviešu komandā "TTT Rīga", kuru šosezon aizvadīja līdz Latvijas un Baltijas čempiontituliem un ceturtdaļfinālam Eiropas kausā.

Gulbis galvenā trenera amatā vīriešu komandās ir divreiz izcīnījis bronzas medaļas - 2017.gadā ar "Barons kvartāls", bet gadu vēlāk ar "Jūrmalu", tajā pat sezonā tiekot pie sudraba Baltijas līgā, bet ar "TTT Rīga" ir četrkārtējs Latvijas čempions (2021.-2024.) un trīskārtējs Baltijas līgas čempions (2022.-2024.).

Viņš turpinās arī darbu kā Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko zaudē Gvadalaharas turnīra pirmajā mačā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Gvadalaharas "WTA 500" tenisa turnīra pirmajā spēlē,

Sports Saveļjevs: Šķiet, ka nospēlēju tā, kā treneris vēlējās

Latvijas vīriešu futbola izlases pussargs Aleksejs Saveļjevs UEFA Nāciju līgas pirmajos mačos rādījis tādu sniegumu, kādu galvenais treneris Paolo Nikolato vēlējies, sarunā ar aģentūru LETA minēja futbolists.

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Lasiet arī

Sports Banki: Esmu vīlies, ka nedevām vēl vienu iemeslu svinībām

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki ir vīlies, ka nedeva līdzjutējiem vēl vienu iemeslu svinībām, pēc zaudējuma olimpisko spēļu kvalifikācijas finālā atzina speciālists.

Sports Latvijas basketbolisti zaudē Brazīlijai un netiek uz Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvijas vīriešu basketbola izlase svētdien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā zaudēja Brazīlijai un neizcīnīja olimpisko ceļazīmi.

Sports Latvijas basketbolisti Olimpiādes kvalifikācijas finālā tiekas ar Brazīliju

Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā tiksies ar Brazīliju.

Sports Latvijas basketbolisti iekļūst olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā

Latvijas vīriešu basketbola izlase sestdien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā uzvarēja Kamerūnu, iekļūstot finālā.