Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Sports
LETA 10:38, 14.05.2024 0

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

 
Foto: LETA

Kā zināms, Latvijas hokeja izlase 2024.gada pasaules čempionātu uzsāka ar divām uzvarām papildlaikos - 5:4 pret Poliju un 3:2 pret Franciju.

Pasaules čempionātu debitants Komuls pirmajā mačā pret poļiem laukumā pavadīja 11 minūtes un divas sekundes, izpildīja divus metienus pa vārtiem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1, bet otrajā spēlē pret Franciju uz ledus bija septiņas minūtes un 47 sekundes, statistikā atzīmējoties ar vienu raidījumu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Kā atzina aizsargs, pirmajā spēlē pret Polijas valstsvienību viņš bijis nedaudz uz "nerviem", bet otrajā jau juties daudz drošāk.

"Pirmajā mačā jutos mazliet nedrošāk, bet otrajā jau bija pavisam labas sajūtas," savus pirmos divus mačus pasaules meistarsacīkstēs atcerējās aizsargs. "Viss forši, lēnā garā ieskrienos un viss ir kārtībā."

"Jau sagatavošanas ciklā spēlēju kopā ar [Robertu] Mamčicu," par ierasto maiņas partneri sacīja 26 gadus vecais čempionātu debitants Komuls. "Man patīk ar viņu spēlēt, jau nedaudz esam iespēlējušies un savstarpējā sapratne ir laba."

"Labi, ka uzvarējām abas spēles," sacīja Komuls, piebilstot, ka varbūt vajadzējis maču izskaņās labāk nospēlēt, bet "uzvaras esot uzvaras".

"Pret Kazahstānu arī būs grūta spēle. Šeit visi pretinieki ir labi," nākamos oponentus raksturoja Latvijas izlases aizsargs. "Mums vienkārši jāmēģina uzvarēt un jāmēģina iegūt punktus."

Ar Kazahstānas hokejistiem Latvijas izlase tiksies šodien plkst.17.20, maču tiešraidē translējot LTV7. Turpinājumā 15.maijā Latvija spēlēs ar Vāciju, 18.maijā - ar Zviedriju, 19.maijā - ar Slovākiju, bet noslēdzošajā grupas spēlē 21.maijā latvieši spēkosies ar ASV hokejistiem, kurus pērn pārspēja cīņā par bronzas godalgām.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports LTV pārraidīs Latvijas futbola izlases spēles UEFA rīkotajās sacensībās

Latvijas Televīzija (LTV) ieguvusi tiesības pārraidīt Latvijas nacionālās futbola izlases spēles Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) rīkotajās sacensībās, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ilze Upīte.

Sports Ostapenko ar Kičenoku ASV atklātajā čempionātā sasniedz dubultspēļu pusfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku otrdien Ņujorkā ASV atklātajā čempionātā sasniedza dubultspēļu sacensību pusfinālu.

Sports Diāna Krūmiņa kļūst par Parīzes paralimpisko spēļu čempioni šķēpa mešanā

Latvijas paravieglatlēte Diāna Krūmiņa otrdien Parīzes paralimpiskajās spēlēs kļuva par čempioni F-55 grupā šķēpmešanā, atkārtojot 2016.gadā Riodežaneiro iespēto.

Sports Četri Latvijas sportisti startē Parīzes paralimpiskajās spēlēs

Šodien Parīzes paralimpiskajās spēlēs startēs četri Latvijas pārstāvji.

Lasiet arī

Sports Hokejistu dalībai kvalifikācijas turnīrā plāno piešķirt gandrīz pusmiljonu

Latvijas Hokeja federācijai (LHF) plānots piešķirt 441 592 eiro, lai segtu izdevumus, kas saistīti ar vīriešu hokeja valstsvienības sagatavošanos un dalību 2026.gada Ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Latvijā 2024.gadā.

Sports OHL nākamajā sezonā spēlēs četras Latvijas komandas

"Optibet" Hokeja līgas (OHL) 2024./2025.gada sezonā spēlēs četras Latvijas komandas, divas Lietuvas vienības un viens klubs no Igaunijas, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Girgensons paraksta trīs gadu līgumu ar «Lightning»

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons parakstījis trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Tampabejas "Lightning", paziņoja klubs.