«Borussia» uzvar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē

Sports
LETA 06:46, 02.05.2024 0

Dortmundes "Borussia" futbolisti trešdien svinēja uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā.

 
Foto: twitter

"Borussia" savā laukumā ar 1:0 (1:0) pārspēja Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

Dortmundes vienība izvirzījās vadībā 36.minūtē, kad pēc Niko Šloterbeka tālas piespēles Niklass Fillkrugs bija ātrāks par aizsargu un sita bumbu parīziešu vārtu apakšējā stūrī.

Īsi pēc otrā puslaika sākuma laba iespēja panākt neizšķirtu bija PSG, taču Kiliāns Mbapē trāpīja pa vārtu stabu. Arī puslaika turpinājumā Parīzes vienībai netrūka iespēju izlīdzināt rezultātu, tomēr visi mēģinājumi raidīt bumbu mājinieku vārtos bija neveiksmīgi.

Atbildes spēle Parīzē paredzēta 7.maijā.

Jau ziņots, ka otrdien otrā pusfinālā Minhenes "Bayern" un Madrides "Real" spēlēja neizšķirti, mačam noslēdzoties ar 2:2.

Čempionu līgas pamatturnīrā spēlēja 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļuva astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpināja UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

Fināls 2024.gada 1.jūnijā notiks Vemblija stadionā Londonā.

Pagājušajā sezonā par Čempionu līgas uzvarētājiem kļuva Mančestras "City", kas Stambulā ar 1:0 pārspēja Itālijas klubu Milānas "Inter", pirmo reizi uzvarot šajās sacensībās.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Lebrons un Bronijs Džeimsi kļūst par pirmo tēva un dēla duetu NBA spēlē (VIDEO)

Lebrons Džeimss un Lebrons "Bronijs" Džeimss otrdien Losandželosā kļuva par pirmo tēva un dēla duetu, kas devies laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņu pārstāvētajai Losandželosas "Lakers" ar uzvaru uzsākot sezonu.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle «Canucks» uzvarā pār «Blackhawks» (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien Čikāgā rezultatīvi piespēlēja Vankūveras "Canucks" uzvarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, bet vārtsargs Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa.

Sports Porziņģa pārstāvētā "Celtics" sāks NBA čempiontitula aizstāvēšanas sezonu

Ar diviem mačiem naktī otrdien sāksies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona, vienā no tiem pirmo spēli šosezon aizvadot Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģā pārstāvētajai Bostonas "Celtics".

Sports Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar Tampabejas "Lightning" komandu piedzīvoja zaudējumu.

Lasiet arī

Sports LTV pārraidīs Latvijas futbola izlases spēles UEFA rīkotajās sacensībās

Latvijas Televīzija (LTV) ieguvusi tiesības pārraidīt Latvijas nacionālās futbola izlases spēles Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) rīkotajās sacensībās, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ilze Upīte.

Sports Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

Sports Spānijas futbolisti iekļūst Eiropas čempionāta finālā

Spānijas vīriešu futbola izlase otrdien Minhenē iekļuva Eiropas čempionāta finālā.

Sports Spānija un Francija cīnās par iekļūšanu Eiropas čempionāta finālā

Spānijas un Francijas vīriešu futbola izlases šodien Minhenē pusfinālā cīnīsies par iekļūšanu Eiropas čempionāta finālturnīra finālā.