Porziņģis gūst 27 punktus «Celtics» uzvarā pār «Thunder» (VIDEO)

Sports
LETA 11:47, 04.04.2024 0

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 27 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

 

"Celtics" mājās ar rezultātu 135:100 (30:23, 31:24, 32:36, 42:17) uzvarēja Oklahomasitijas "Thunder" basketbolistus, izcīnot 60.panākumu 76 spēlēs un garantējot sev labāko bilanci regulārā čempionāta noslēgumā. Tas visās "play off" kārtās dos mājas spēļu priekšrocības.

Porziņģis laukumā pavadītajās 30 minūtēs un 53 sekundēs realizēja visus trīs tālmetienus, astoņus no 11 divpunktu metieniem un abus soda metienus. Viņa kontā bija arī 12 atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, pieci bloķēti metieni, trīs personīgās piezīmes un +/- rādītājs +19.

"Domāju, ka varu spēlēt vēl labāk," pēc mača sacīja Porziņģis, atzīstot, ka tuvojoties "play off", tuvojas arī viņa labākā fiziskā forma.

Savukārt par "Celtics" garantēto pirmo vietu regulārajā čempionātā latvietis teica, ka komanda to esot pelnījusi. "Mēs smagi strādājām visu sezonu," teica liepājnieks. "Tas gan nebija izteikts mūsu mērķis, bet tas var palīdzēt mums izslēgšanas spēlēs."

Porziņģis aizvadītajā mačā ar 27 punktiem bija komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet 24 punktus pievienoja Džeisons Teitams un 23 punktus guva Džeilens Brauns.

"Thunder" komandā 17 punktus guva Džošs Gidijs, bet 15 punktus guva Lugencs Dorts.

"Celtics" ar 60 uzvarām 76 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un visā līgā.

Nākamo maču bostonieši aizvadīs piektdien, kad savā laukumā tiksies ar Sakramento "Kings" basketbolistiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Serjogins un Siliņa izcīna otro vietu Rīgas maratonā

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Sports Usiks smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā uzvar Fjūriju (VIDEO)

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamo čempionu.
Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

Sports Rīgas maratonam reģistrējušies vairāk nekā 33 tūkstoši dalībnieku no 104 valstīm

Startam Rīgas maratona dažādās distancēs reģistrējušies 33 003 dalībnieki, kas ir teju lielākā Rīgas maratonā reģistrētā skrējēju kopa pasākuma vēsturē.

Sports Latvijas hokejisti pārliecinoši zaudē Zviedrijai (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien Ostravā pasaules čempionātā piektajā mačā ar 2:7 (0:2, 2:4, 0:1) zaudēja Zviedrijas valstsvienībai.

Lasiet arī

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Bertāns gūst 13 punktus «Hornets» zaudējumā «Mavericks» basketbolistiem (VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu.