Porziņģis gūst 17 punktus «Celtics» zaudējumā (VIDEO)

Sports
LETA 12:59, 26.03.2024 0

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva 17 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda piedzīvoja zaudējumu.

 

"Celtics", kas bija uzvarējusi deviņos iepriekšējos mačos, viesos ar rezultātu 118:120 (44:22, 30:34, 22:34, 22:30) zaudēja Atlantas "Hawks" basketbolistiem.

Otrajā ceturtdaļā Bostonas basketbolistiem bija izdevies iekrāt pat 30 punktu pārsvaru, taču turpinājumā laukuma saimnieki sāka atspēlēties, un līdz puslaika pārtraukumam bostoniešu pārsvars bija sarucis līdz +18.

Noslēdzošajā ceturtdaļā "Hawks" beidzot arī izdevās pirmo reizi mačā izvirzīties vadībā, nosargājot nelielu pārsvaru līdz finālsvilpei.

Porziņģis, atgriežoties ierindā pēc vienas izlaistas spēles, laukumā pavadītajās 34 minūtēs un deviņās sekundēs realizēja vienu no četriem tālmetieniem, sešus no deviņiem divpunktu metieniem un abus soda metienus. Viņa kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, trīs bloķēti metieni, trīs kļūdas un trīs piezīmes, iekrājot +/- rādītāju -7.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 37 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām bija Džeisons Teitams, bet 24 punktus pievienoja Džeilens Brauns.

"Hawks" komandā 24 punktus guva De’Andrē Hanters, vēl 22 punktus guva Bogdans Bogdanovičs, kamēr Dežonte Marejs iekrāja 19 punktus un 15 bumbas zem groziem.

Ceturtdienas abas komandas Atlantā tiksies vēlreiz.

"Celtics" ar 57 uzvarām 72 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un ir visas līgas līdere.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Olimpiskā uguns rīt ieradīsies Francijā

Trešdien Francijas ostas pilsētā Marseļā ieradīsies olimpiskā uguns, un paredzams, ka to sagaidīs ap 150 000 cilvēku.

Sports Paziņo Latvijas izlases sastāvu Pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā pietaupītas vietas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējošajiem vārtsargam Artūram Šilovam, uzbrucējam Teodoram Bļugeram un aizsargam Uvim Balinskim, otrdien preses konferencē paziņoja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Dāvis Bertāns: pēdējos trīs gadus esmu apsvēris atgriešanos Eiropā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš šo sezonu uzsāka vienā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienībām Oklahomasitijas "Thunder", bet ziemā tika aizmainīts uz vienu no pastarītēm Šarlotas "Hornets", atzīst, ka pēdējos gados ir domājis par atgriešanos Eiropā.

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja par deviņām vietām atkāpās uz 122.pozīciju.

Lasiet arī

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Porziņģim «double-double» kārtējā «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 12 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, bet viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" ar 124:107 (30:24, 33:32, 30:29, 31:22) savā laukumā pārspēja Portlendas "Trail Blazers" komandu.

Sports Porziņģis gūst 27 punktus «Celtics» uzvarā pār «Thunder» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 27 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

Sports Porziņģim «double-double» un četri bloķēti metieni «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 19 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un četriem bloķētiem metieniem, sekmējot Bostonas "Celtics" komandas uzvaru.