Sevastova sarāvusi ceļgala krusteniskās saites

Sports
LETA 06:47, 20.03.2024 0

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova martā Ostinas "WTA 250" turnīrā sarāvusi kreisā ceļgala krusteniskās saites, otrdien vietnē "Instagram" pavēstīja sportiste.

 
Foto: Instagram

Marta sākumā Sevastova, kura WTA rangā ierindojas 380.pozīcijā, Ostinas turnīrā ceturtdaļfinālā savainoja celi un otrā seta laikā pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas nespēja turpināt spēli.

Sportiste pavēstīja, ka pēc gūtā savainojuma Ostinā viņai tika veiktas vairākas pārbaudes, kurās atklājās, ka ir sarautas kreisā ceļgala krusteniskās saites. Savainojuma ārstēšanai bija nepieciešama operācija, kas tenisistei šobrīd jau ir veikta.

Bijusī Latvijas tenisa līdere Sevastova pagājušā gada novembrī atgriezās kortā pēc teju divu gadu pārtraukuma un februārī sasniedza ceturtdaļfinālu arī Klužas-Napokas "WTA 250" turnīrā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Borussia» futbolisti kļūst par pirmajiem UEFA Čempionu līgas finālistiem

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" otrdien nodrošināja vietu UEFA Čempionu līgas finālā.

Sports Olimpiskā uguns rīt ieradīsies Francijā

Trešdien Francijas ostas pilsētā Marseļā ieradīsies olimpiskā uguns, un paredzams, ka to sagaidīs ap 150 000 cilvēku.

Sports Paziņo Latvijas izlases sastāvu Pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā pietaupītas vietas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējošajiem vārtsargam Artūram Šilovam, uzbrucējam Teodoram Bļugeram un aizsargam Uvim Balinskim, otrdien preses konferencē paziņoja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Dāvis Bertāns: pēdējos trīs gadus esmu apsvēris atgriešanos Eiropā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš šo sezonu uzsāka vienā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienībām Oklahomasitijas "Thunder", bet ziemā tika aizmainīts uz vienu no pastarītēm Šarlotas "Hornets", atzīst, ka pēdējos gados ir domājis par atgriešanos Eiropā.

Lasiet arī

Sports Sevastova izlaidīs Austrālijas atklāto čempionātu tenisā

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova izlaidīs Austrālijas atklāto čempionātu tenisā, sportiste pirmdien apstiprināja Latvijas Televīzijas raidījuma "Sporta Studija" veidotājiem.

Sports Sevastova WTA rangā pakāpjas līdz 849.vietai; Ostapenko saglabā 13.vietu

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pēc atgriešanās tenisa kortos jaunākajā WTA rangā ir pakāpusies uz 849.vietu, Aļonai Ostapenko saglabājot 13.vietu.

Sports Sevastova Andorā atgriešanās turnīrā nepārvar ceturtdaļfinālu

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova piektdien Andoras "WTA 125" turnīrā, kas viņai ir atgriešanās sacensības profesionālajā tenisā, piedzīvoja neveiksmi ceturtdaļfinālā.

Sports Sevastova atgriešanās turnīrā cīnās par vietu pusfinālā

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova šodien Andoras "WTA 125" turnīrā, kas viņai ir atgriešanās sacensības profesionālajā tenisā, cīnīsies par vietu pusfinālā.