Girgensons gūst vārtus «Sabres» uzvarā pār «Golden Knights»

Sports / hokejs
LETA 08:51, 03.03.2024 0

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar precīzu metienu un palīdzēja Bufalo "Sabres" apspēlēt pagājušās sezonas čempioni Vegasas "Golden Knights".

 

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 7:2 (1:0, 2:2, 4:0) pārspēja "Golden Knights", tiekot pie piektā panākuma pēdējās sešās spēlēs.

Latvijas hokejists izcēlās ar precīzu metienu otrās trešdaļas izskaņā un izvirzīja vadībā mājinieku ar 3:2. Viņš kopā uz ledus bija 13 minūtes un 49 sekundes un atzīmējās statistikā ar pieciem spēka paņēmieniem, uzvarētiem trīs no četriem iemetieniem, noslēdzot maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Mājinieku rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Dilans Kozens, pie trīs (1+2) punktiem tika Ostins Pauers un Džefs Skiners, kamēr divas rezultatīvas piespēles iekrāja Ēriks Robinsons.

Starp viesiem pa reizei "Sabres" vārtos ripu raidīja Viljams Karlsons un Brendans Brisons.

"Sabres" ar 62 punktiem 61 spēlē Austrumu konferences turnīra tabulā ierindojas 13.pozīcijā un nākamo maču aizvadīs svētdien, savā laukumā uzņemot Vinipegas "Jets".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā spēkosies ar Vāciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē tiksies ar Vācijas valstsvienību.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Sports Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Lasiet arī

Sports Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas sāk Stenlija kausa izcīņu

Svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās spēles aizvadīs aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Bļugers gūst vārtus mazākumā «Canucks» zaudējumā «Kings» vienībai (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar precīzu metienu mazākumā, kamēr viņa un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks" piedzīvoja zaudējumu.

Sports «Canucks» galvenais treneris pēc uzvaras slavē Latvijas vārtsargu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets trešdien pēc uzvarētā mača paslavēja Latvijas vārtsargu Artūru Šilovu.