Porziņģim 22 punkti «Celtics» uzvarā pār «Nets» (VIDEO)

Sports
LETA 11:00, 05.11.2023 0

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien guva 22 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, sekmējot Bostonas "Celtics" uzvaru arī sezonas piektajā spēlē.

 

Bostonieši viesos ar rezultātu 124:114 (34:34, 36:24, 21:30, 33:26) uzvarēja Bruklinas "Nets".

Porziņģis, laukumā pavadot 30 minūtes un deviņas sekundes, realizēja septiņus no astoņiem divpunktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un piecus no sešiem soda metieniem. Vienīgo precīzo tālmetienu latvietis izpildīja no logo laukuma vidū.

Tāpat viņa rēķinā bija septiņas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, trīs bloķēti metieni, viena kļūda un divas piezīmes. "Celtics" ar Porziņģi laukumā iemeta par četriem punktiem vairāk nekā ielaida.

Džeisons Teitams uzvarētājiem guva 32 punktus un 25 gadu vecumā kļuva par jaunāko "Celtics" basketbolistu, kurš karjerā sasniedzis 10 000 punktu robežu. Džeilenam Braunam bija 23 punkti, Džrū Holidejam 18 punkti un desmit rezultatīvas piespēles, bet Lūkam Kornetam - 11 punkti.

Ņujorkiešiem rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Kems Tomass, pa 19 punktiem guva Spensers Dinvidijs un Mikals Bridžess.

"Celtics" ar piecām uzvarām piecās spēlēs ir Austrumu konferences līdere un vienīgā komanda šajā sezonā, kas nav piedzīvojusi zaudējumus. "Nets" basketbolisti guvuši trīs uzvaras sešos mačos un ir astotie Austrumos.

"Celtics" nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad viesosies pie Minesotas "Timberwolves".

NBA regulārajā čempionāta komandas līdz 14.aprīlim aizvadīs 82 mačus, sezonas pirmajā pusē cīnoties arī par NBA kausu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sports Bostonas «Celtics» bez Kristapa Porziņģa sasniedz NBA finālu (VIDEO)

Bostonas "Celtics" komanda pirmdien bez Kristapa Porziņģa sastāvā sasniedza Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālu, kurā tiksies ar latvieša savulaik pārstāvēto Dalasas "Mavericks" vai Minesotas "Timberwolves".

Sports Porziņģis izlaidīs arī ceturto «Celtics» maču Austrumu konferences finālā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savainojuma dēļ izlaidīs arī ceturto Bostonas "Celtics" maču Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences finālā, pirmdien pavēstīja latvieša pārstāvētā vienība.

Sports «Celtics» bez Porziņģa svin uzvaru trešajā NBA ceturtdaļfināla mačā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Klīvlendā savainojuma dēļ nespēlēja viņa pārstāvētās Bostonas "Celtics" uzvarā izbraukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ceturtdaļfināla spēlē.

Sports Dāvis Bertāns: pēdējos trīs gadus esmu apsvēris atgriešanos Eiropā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš šo sezonu uzsāka vienā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienībām Oklahomasitijas "Thunder", bet ziemā tika aizmainīts uz vienu no pastarītēm Šarlotas "Hornets", atzīst, ka pēdējos gados ir domājis par atgriešanos Eiropā.