Porziņģim 15 punkti «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Sports
LETA 12:34, 31.10.2023 0

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva 15 punktus, bet Dāvis Bertāns - sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlēs, kurās viņu komandas Bostonas "Celtics" un Oklahomasitijas "Thunder" uzvarēja.

 
Foto: Youtube

"Celtics" viesos ar rezultātu 126:107 (42:19, 35:32, 31:24, 18:32) pārspēja Porziņģa iepriekš pārstāvētās Vašingtonas "Wizards" basketbolistus.

Porziņģis laukumā pavadītajās 23 minūtēs un 52 sekundēs realizēja vienu no diviem tālmetieniem un sešus no septiņiem divpunktu metieniem. Viņa kontā bija arī sešas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, viens bloķēts metiens un divas piezīmes.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 36 punktiem bija Džeilens Brauns, bet 33 punktus pievienoja Džeisons Teitams.

"Wizards" komandā 21 punktu guva Kails Kuzma.

"Celtics" ar trim uzvarām trīs spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē.

"Thunder" mājās ar rezultātu 124:112 (33:21, 26:26, 32:32, 33:33) pārspēja Detroitas "Pistons" basketbolistus.

Bertāns laukumā pavadītajās 12 minūtēs un 51 sekundē realizēja vienu no diviem tālmetieniem un visus trīs soda metienus. Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba un viena piezīme.

"Thunder" rindās rezultatīvākais ar 32 punktiem bija Šejs Gildžess-Aleksandrs un 21 punktu pievienoja Džošs Gidijs.

"Pistons" komandā 20 punktus guva Džeidens Aivijs.

"Thunder" ar trim uzvarām četrās spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports LTV pārraidīs Latvijas futbola izlases spēles UEFA rīkotajās sacensībās

Latvijas Televīzija (LTV) ieguvusi tiesības pārraidīt Latvijas nacionālās futbola izlases spēles Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) rīkotajās sacensībās, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ilze Upīte.

Sports Ostapenko ar Kičenoku ASV atklātajā čempionātā sasniedz dubultspēļu pusfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku otrdien Ņujorkā ASV atklātajā čempionātā sasniedza dubultspēļu sacensību pusfinālu.

Sports Diāna Krūmiņa kļūst par Parīzes paralimpisko spēļu čempioni šķēpa mešanā

Latvijas paravieglatlēte Diāna Krūmiņa otrdien Parīzes paralimpiskajās spēlēs kļuva par čempioni F-55 grupā šķēpmešanā, atkārtojot 2016.gadā Riodežaneiro iespēto.

Sports Četri Latvijas sportisti startē Parīzes paralimpiskajās spēlēs

Šodien Parīzes paralimpiskajās spēlēs startēs četri Latvijas pārstāvji.

Lasiet arī

Sports Bostonas «Celtics» bez Kristapa Porziņģa sasniedz NBA finālu (VIDEO)

Bostonas "Celtics" komanda pirmdien bez Kristapa Porziņģa sastāvā sasniedza Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālu, kurā tiksies ar latvieša savulaik pārstāvēto Dalasas "Mavericks" vai Minesotas "Timberwolves".

Sports Porziņģis izlaidīs arī ceturto «Celtics» maču Austrumu konferences finālā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savainojuma dēļ izlaidīs arī ceturto Bostonas "Celtics" maču Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences finālā, pirmdien pavēstīja latvieša pārstāvētā vienība.

Sports «Celtics» bez Porziņģa svin uzvaru trešajā NBA ceturtdaļfināla mačā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Klīvlendā savainojuma dēļ nespēlēja viņa pārstāvētās Bostonas "Celtics" uzvarā izbraukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ceturtdaļfināla spēlē.

Sports Dāvis Bertāns: pēdējos trīs gadus esmu apsvēris atgriešanos Eiropā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš šo sezonu uzsāka vienā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienībām Oklahomasitijas "Thunder", bet ziemā tika aizmainīts uz vienu no pastarītēm Šarlotas "Hornets", atzīst, ka pēdējos gados ir domājis par atgriešanos Eiropā.