• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Grieķis Zisimopuls un ASV skrējēja Herona uzvar spartatlonā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 12:47, 02.10.2023


Grieķis Fotiss Zisimopuls un ASV skrējēja Džaklina Herona svētdien izcīnīja uzvaru 246 kilometrus garajā ultramaratonā no Atēnām līdz Spartai, kas tiek saukts par spartatlonu, kamēr iepriekšējo divu gadu uzvarētāja sieviešu konkurencē latviete Diāna Džaviza nefinišēja.



Vīriešu konkurencē pirmais finišēja Zisimopuls, kurš distanci veica 19 stundās 55 minūtēs un deviņās sekundēs. Otrais finišēja Simens Holviks (22.17:23), trešā - Herona (22.35:31).

Latvijas gargabalnieks Ainārs Kumpiņš 205 dalībnieku vidū finišēja kopējā 61.vietā, distancē pavadot 31 stundu 41 minūti un 49 sekundes, bet Laimonis Skandiņš - 106.vietā (33:31:04).

Džaviza bija sasniegusi 170,5 kilometru atzīmi pēc 18 stundām 12 minūtēm un 43 sekundēm, taču pirms nākamā kontrolpunkta, kas bija pēc apmēram 14 kilometriem, viņa izstājās no sacensībām un nefinišēja.

Latvijas skrējēja iepriekš uzvarēja spartatlonā 2022. un 2021.gadā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Sesks WRC Latvijas ralliju noslēdz septītajā vietā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā - Latvijas rallijā - pēdējā ātrumposmā nenosargāja vietu uz goda pjedestāla un ieņēma septīto pozīciju, kamēr kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva soms Kalle Rovanpere.

Sports Sesks WRC Latvijas rallija pēdējās dienas ievadā attālinās no otrās vietas

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotā posma - Latvijas rallija - pēdējās dienas pirmajā ātrumposmā ieņēma ceturto vietu un kopvērtējumā attālinājās no otrās pozīcijas īpašnieka francūža Sebastjana Ožjē.

Lasiet arī

Sports Rudenī Rīgā norisināsies Pasaules čempionāts skriešanā

Pasaules Vieglatlētikas savienība ("World Athletics") rudenī Rīgā gaidāmajā pasaules skriešanas čempionātā sagaida pasaules rekordus, jo trase ir gluda un ātra, ceturtdien notikušajā preses konferencē uzsvēra WA prezidents Sebastjans Ko.

Sports Serjogins un Siliņa izcīna otro vietu Rīgas maratonā

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Sports Rīgas maratonam reģistrējušies vairāk nekā 33 tūkstoši dalībnieku no 104 valstīm

Startam Rīgas maratona dažādās distancēs reģistrējušies 33 003 dalībnieki, kas ir teju lielākā Rīgas maratonā reģistrētā skrējēju kopa pasākuma vēsturē.

Veselība Nords: Gaidāmā karstuma dēļ skrējējiem jābūt piesardzīgiem

Rīgas maratons sestdien ir atklāts godam, taču svētdien gaidāmā karstuma dēļ skrējējiem jābūt piesardzīgiem, aģentūrai LETA uzsvēra maratona direktors Aigars Nords.