NHL arbitrāžā algu jautājumā vērsušies 22 spēlētāji

Sports / hokejs
LETA 15:15, 06.07.2023 0

Nacionālās hokeja līgas (NHL) arbitrāžā algu jautājumā vērsušies 22 spēlētāji, ziņo līga.

 

Savus algu piedāvājumus par neatbilstošiem uzskata arī tādi spēlētāji kā aizsargs Vinss Danns no Sietlas "Kraken", kurš iepriekšējā sezonā sasniedza karjeras rekordu, iekrājot 64 (14+50) punktus un Toronto "Maple Leafs" vārtsargs Iļja Samsonovs.

Tāpat arbitrāžā vērsušies vārtsargi Filips Gustafsons no Minesotas "Wild" un Džeremijs Sveimens no Bostonas "Bruins".

No ierobežoti brīvajiem aģentiem NHL arbirtāžā vērsušies arī Ross Koltons no Kolorādo "Avalanche", Trojs Terijs no Anaheimas "Ducks", Morgans Barons un Gabriels Vilardi no Vinipegas "Jets", Džeks Makbeins no Arizonas "Coyotes", Filips Kurašovs no Čikāgas "Blackhawks", Trents Frederiks un Aiens Mičels (abi "Bruins"), Raiens Maklauds no Edmontonas "Oilers", Brendons Duheims no "Wild", Brendons Skanlins no Ņujorkas "Rangers", Noā Keitss no Filadelfijas "Flyers", Drū O'Konors no Pitsbugas "Penguins", Viljams Borgens un Keils Flerī (abi no "Kraken"), Aleksejs Toropčenko no Sentluisas "Blues", Taners Žanno no Tampabejas "Lightning", kā arī Brets Haudens no čempiones Vegasas "Golden Knights".

Pagājušajā sezonā NHL arbitrāžā vērsās 24 spēlētāji, bet veiksmīgu iznākumu sagaidīja vien Nešvilas "Predators" uzbrucējs Jakovs Treņins, kuram arbitrāža noteica algu 3,4 miljonu ASV dolāru apmērā uz divām sezonām.

NHL algu arbitrāžas sēdes notiks no 20.jūlija līdz 4.augustam.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolisti UEFA Nāciju līgas mačā viesos spēkojas ar Fēru salām

Latvijas vīriešu futbola izlase šodien UEFA Nāciju līgas C divīzijas mačā viesosies pie Fēru salu valstsvienības.

Sports Ābolam rezultatīva piespēle; Vilmanim debija AHL (VIDEO)

Latviešu uzbrucējs Rodrigo Ābols sestdien ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Amerikas hokeja līgas (AHL) jaunās sezonas pirmajā mačā, kurā viņa pārstāvētā Alentaunas "Lehigh Valley Phantoms" izcīnīja panākumu pēcspēles metienos, bet debiju profesionālajā hokejā piedzīvoja Sandis Vilmanis, palīdzot Šarlotas "Checkers" pārspēt Raivja Ansona vienību Vilksbāras/Skrentonas "Penguins".

Sports Bļugeram gūti vārti NHL spēlē (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien guva vārtus viņa un vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" zaudējumā pēcspēles metienos savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

Sports Latvijas futbolisti UEFA Nāciju līgas mačā zaudē Ziemeļmaķedonijai

Latvijas vīriešu futbola izlase ceturtdien Rīgā UEFA Nāciju līgas C divīzijas mačā ar rezultātu 0:3 (0:1) zaudēja Ziemeļmaķedonijai.

Lasiet arī

Sports Bļugers vienojas ar «Canucks» par divu gadu līgumu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" trešdien uz diviem gadiem pagarināja līgumu ar latviešu uzbrucēju Teodoru Bļugeru.

Sports «Panthers» ar Balinski kļūst par Stenlija kausa ieguvējiem

Floridas "Panthers" komanda bez latviešu aizsarga Uvja Jāņa Balinska pieteikumā pirmdien triumfēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Sports «Panthers» hokejisti Stenlija kausa finālsērijā piedzīvo pirmo zaudējumu (VIDEO)

Floridas "Panthers" komanda bez latviešu aizsarga Uvja Jāņa Balinska pieteikumā sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālsērijā pēc trīs panākumiem piedzīvoja pirmo neveiksmi.

Sports Ābols paraksta viena gada līgumu ar NHL komandu Flyers

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols parakstījis viena gada līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Filadelfijas "Flyers", vēsta klubs.