Latvijas izlasei savās mājās jāspēlē fanu nepiepildītā arēnā. Kurš vainīgs?

Kaut gan pavisam plaši tas pagaidām vēl netiek apspriests, ļaujot Pasaules hokeja čempionātam aizritēt līdz beigām, fanu un citādi piesistīto vidū daudz tiek runāts par to, ka biļešu cenu politika bijusi greiza. Jo kā gan citādi pat uz Latvijas izlases spēlēm, kad čempionāts notiek Rīgā, varētu būt neizpārdota Arēna Rīga?

 
Foto: LETA

Vēl vairāk - veidojas absurda situācija, kad pie Arēnas pirms spēles biļetes nopērkamas pat trīs un vairāk reizes lētāk nekā kasēs.

Tās, acīmredzot, ir IIHF vajadzībām rezervētās biļetes, kuras pārdod tie saņēmēji, kas paši spēles apmeklēt nevēlas. Vai biļetes tiešām ir daudz par dārgu?

"Uz Latvijas – Šveices pārbaudes spēlēm aprīļa beigās biļetes maksāja desmit eiro. Vai tas ir dārgi? Cilvēki nepirka, arēna nebija izpārdota," izdevumā "Latvijas avīze" atgādina LHF valdes loceklis un IIHF padomes loceklis Viesturs Koziols.

"Uz pasaules čempionāta spēlēm bija akcijas, bet tur kvotas arī nebija izpirktas. No otras puses, organizatoriem ir izmaksu sadaļa, kas, salīdzinot ar pirmo salikto budžetu pirms gada, ir tikai palielinājusies. Pakalpojumu sniedzēji – IT, mārketings, drukāšana, viesnīcas un tā tālāk – visas pozīcijas kļuvušas dārgākas. Ja mēs noteiktu biļešu cenas, piemēram, par 20 procentiem mazākas, tas nenozīmē, ka šīs kompānijas arī samazinātu pakalpojuma cenu, tieši otrādi.

Pagaidīsim čempionāta beigas, šobrīd neteiktu, ka vajadzēja būt lētākām biļetēm un ka esam ļoti kļūdījušies."

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Sports Latvijas hokejisti zaudē pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Šveices izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Lozannā pārbaudes mačā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:4, 1:0) zaudēja Šveices valstsvienībai.

Sports Ostapenko pārliecinoši iekļūst Madrides «WTA 1000» turnīra trešajā kārtā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību trešo kārtu.

Sports Latvijas hokeja izlase aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Lozannā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici.

Lasiet arī

Sports Piešķir 500 000 eiro hokeja kvalifikācijas turnīru rīkošanai

Valdība otrdien nolēma piešķirt 500 000 eiro Latvijas Hokeja federācijai (LHF) 2026.gada Ziemas olimpisko spēļu atlases turnīra hokejā vīriešiem organizēšanai un Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Pasaules čempionāta hokejā sievietēm organizēšanai Latvijā.

Sports Latvijas U-20 hokejisti uzvar Vāciju un saglabā cerību iekļūt PČ ceturtdaļfinālā

Latvijas U-20 vīriešu hokeja izlase sestdien Gēteborgā pasaules junioru čempionāta apakšgrupu turnīra pēdējā spēlē ar rezultātu 6:2 (3:0, 2:1, 1:1) pārspēja vienaudžus no Vācijas un saglabāja cerību iekļūt ceturtdaļfinālā.

Sports Mesi gūst divus vārtus Argentīnas uzvarā PK kvalifikācijas mačā (VIDEO)

Lionels Mesi otrdien guva divus vārtus Argentīnas futbola izlases uzvarā 2026.gada Pasaules kausa kvalifikācijas mačā. Argentīnas futbolisti viesos ar rezultātu 2:0 (2:0) pārspēja Peru.

Sports Graudiņa/Samoilova pasaules čempionātu uzsāk ar uzvaru pār Argentīnas duetu

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova sestdien Tlaskalā pasaules čempionātu sāka ar uzvaru pār Argentīnas duetu Ana Galjaja/Fernanda Pereira.