Tavaresa dvi vārti nodrošina Maple Leafs uzvaru pār Predators (+VIDEO)

Sports
VS.LV 11:34, 27.03.2023 0

Uzbrucējs Džons Tavaress svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā guva divus vārtus un rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Toronto "Maple Leafs" vienībai viesos ar 3:2 (1:0, 1:0, 1:2) pārspēt Nešvilas "Predators" komandu.

 

Tavaress šosezon 72 spēlēs ticis pie 75 (32+43) punktiem, bet kopumā karjeras laikā 1021 mačā iekrājis 970 (423+547) punktus.

Uzvarētāju rindās vārtus guva arī Aleksandrs Kerfūts, bet Ostons Metjūzs atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, tiekot pie punktiem jau sesto spēli pēc kārtas. Šajā laikā viņš guvis piecus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles, bet sezonā kopumā 66 spēlēs iekrājis 77 (36+41) punktus.

Uzvarētāju rindās savu 500.maču NHL aizvadīja Mičels Mārners, atzīmējot to ar rezultatīvu piespēli. Karjeras laikā viņam 549 (166+383) punkti.

Mājinieku sastāvā vārtus guva Kodijs Glāss un Taisons Barijs.

Citā mačā ar trim (2+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Viktors Arvidsons, palīdzot Losandželosas "Kings" savā laukumā ar 7:6 (5:1, 0:3, 2:2) pārspēt Sentluisas "Blues" vienību.

Uzvarētāju sastāvā vēl divus vārtus guva Adrians Kempe, ar 1+1 izcēlās Trevors Mūrs, vēl reizi precīzi bija Alekss Aijafallo un Drū Dautijs, bet trīs rezultatīvas piespēles atdeva Filips Dano.

"Kings" komanda pie punktiem tikusi jau 12 spēlēs pēc kārtas, kas ir jauns kluba rekords.

Viesu sastāvā divi precīzi metieni Džordana Kairū rēķinā, ar 1+1 atzīmējās Pāvels Bučņevičs un Džastins Folks, bet pa vieniem vārtiem guva Brendons Sāds un Kasperi Kapanens.

Tikmēr zaudējumus savā laukumā pēcspēles metienu sērijās svētdien piedzīvoja Karolīnas "Hurricanes" un Arizonas "Coyotes".

"Hurricanes" savā laukumā ar 3:4 (0:1, 1:2, 2:0, 0:0, 0:2) uzvarētāju noskaidrošanas metienu sērijā atzina Bostonas "Bruins" pārākumu, bet "Coyotes" ar līdzīgu rezultātu 3:4 (0:0, 0:2, 3:1, 0:0, 0:1) piekāpās čempioniem Kolorādo "Avalanche".

"Bruins" panākumā divus vārtus guva Davids Pastrņāks, līdz ar to pirmo reizi karjerā sasniedzot 50 gūto vārtu robežu sezonā. Čehu uzbrucēja kontā šosezon 73 spēlēs 97 (51+46) punkti, kas dod piekto vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, bet labāko snaiperu sarakstā viņš atpaliek tikai no Edmontonas "Oilers" uzbrucēja Konora Makdeivida (60).

Vēl vienus vārtus "Bruins" labā guva Jakubs Lauko, bet uzvaras "bullīti" realizēja Čarlijs Koils, palīdzot bostoniešiem izcīnīt jau septīto uzvaru pēc kārtas.

Mājinieku sastāvā pamatlaikā vārtus guva Džeiks Drūrijs, Breidijs Šejs un Sebastjans Aho, bet pēcspēles metienos izcelties nevienam neizdevās.

Tikmēr "Avalanche" panākumu ar gūtiem vārtiem pamatlaikā sekmēja Valērijs Ņičuškins, Miko Rantanens un Bouens Bairams. Ņičuškins kā vienīgais bija precīzs arī pēcspēles metienos, vārtus gūstot septītajā sērijā.

"Coyotes" sastāvā ar trāpīgiem raidījumiem pamatlaikā izcēlās Matiass Makelli, Kleitons Kellers un Kristians Fišers.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Sports «Borussia» uzvar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē

Dortmundes "Borussia" futbolisti trešdien svinēja uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā.

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Lasiet arī

Ekonomika Lauksaimniecībā izmantojamās zemes platība pieaugusi par teju 10% (+VIDEO)

Eiropas Zaļais kurss un stingrāki vides noteikumi ietekmē nozari, liekot saimniekiem meklēt ilgtspējīgākus risinājumus.

Sabiedrība Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Valsts svētku diena Latvijā būs silta, sausa un lielākoties arī saulaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.

Sabiedrība Valsts prezidents neatkarības atjaunošanas gadadienā novēl izjust lepnumu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 34.gadadienā novēl izjust vairāk lepnuma nekā pieticības, priecāties par Latvijas cilvēkiem, kā arī radīt prieku tiem, kuri paši to nespēj atrast.

Sabiedrība Nacionālajā arhīvā notiek vērienīga rekonstrukcija (+VIDEO)

Sloka ielā 16 esošo ēku projektējis arhitekts V.R. Reslers un tā celta 1908.gadā kā pilsētas lombards.