Ostapenko piedzīvo lielu kritumu WTA rangā un noslīd uz 20.pozīciju

Sports
LETA 17:16, 20.02.2023 0

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā zaudējusi sešas pozīcijas un šonedēļ ieņem 20.vietu.

 
Foto: AP-LETA-Scanpix

Starp pasaules 50 vadošajām tenisistēm šis bija lielākais nedēļas kritums, bet "Top 100" sarakstā vairāk pozīcijas zaudēja vien čehiete Marketa Vonrdoušova, kura noslīdēja par 29 vietām un tagad ieņem tikai 103.pozīciju.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja piedzīvojusi 31 vietas kritumu un tagad ieņem 242.pozīciju.

Savukārt Daniela Vismane zaudējusi trīs vietas un šonedēļ ir 292.vietā. Diāna Marcinkēviča (386.) un Kamila Bartone (649.) savas pozīcijas saglabājušas, Anna Ozerova (955.) atguvusi 16 vietas, bet Margarita Ignatjeva pakāpusies par vienu vietu augstāk uz 1292.pozīciju.

Ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka. Trešā šonedēļ ir ASV tenisiste Džesika Pegula, kura apsteigusi tunisieti Onsu Žabēru, bet piekto vietu saglabā Francijas sportiste Karolīne Garsija. Sestā ir Koko Gofa no ASV, septīto pozīciju ieņem grieķiete Marija Sakari, astotā ir neitrālā tenisiste Darja Kasatkina, devītā - šveiciete Belinda Benčiča, bet labāko desmitnieku noslēdz Jeļena Ribakina no Kazahstānas.

Dubultspēlēs Ostapenko saglabā 11.vietu, kamēr Vismane (243.) zaudējusi vienu pozīciju. Tikmēr par ar divām vietām augstāk nekā iepriekš ir Marcinkēviča (247.), par trim - Semeņistaja (267.), četrām - Bartone (512.), bet piecām - Patrīcija Špaka, Elza Tomase (abām dalīta 855.) un Denīza Marcinkēviča (932.). Par vienu pozīciju pakāpusies Līga Dekmeijere (1200.), bet par trim vietām šonedēļ ir Ignatjeva (1216.) un Ozerova (1363.).

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Ekonomika Problēmas ar lidmašīnu dzinēju trūkumu varētu turpināties vēl dažus gadus

Problēmas ar lidmašīnu dzinēju trūkumu un ar to saistītajiem jautājumiem varētu turpināties vēl vienu līdz divus gadus, intervijā aģentūrai LETA sacīja "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss.

Pasaule Slovākijā tūkstošiem cilvēku protestē pret kultūras ministri

Slovākijā tūkstošiem cilvēku ceturtdien izgāja demonstrācijās, protestējot pret kultūras ministres Martinu Šimkovičovu, kuru kritiķi apsūdz cenzūrā un valsts finansējuma sliktā pārvaldībā.

Pasaule Leiena sola miljardiem eiro palīdzību plūdu skartajiem reģioniem

Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena ceturtdien plūdu piemeklētajā Polijas pilsētā Vroclavā apsolījusi miljardiem eiro lielu palīdzību plūdu skartajiem reģioniem Eiropā.

Sabiedrība Piektdiena gaidāma visai saulaina

Piektdien Latvijā izklīdīs migla un valsts lielākajā daļā spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.