Daugaviņam 3 rezultativitātes punkti DEL mačā; Indrašim vārtu guvums

Sports
LETA 07:37, 18.02.2023 0

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš piektdien atzīmējās ar trim rezultativitātes punktiem Izerlonas "Roosters" zaudētā Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē, bet Miks Indrašis ar gūtiem vārtiem sekmēja Švenningenes "Wild Wings" uzvaru.

 

"Roosters" mājās ar 4:5 (0:0, 2:0, 1:0) piekāpās Nirnbergas "Ice Tigers".

Daugaviņš desmitajā minūtē ar gūtiem vārtiem izlīdzināja rezultātu (1:1), bet ar rezultatīvu piespēli atzīmējās 25.minūtē vairākumā, panākot 2:2, kā arī 33.minūtē vairākumā, kad Sīna Akolatse panāca 4:3.

Latviešu uzbrucējs uz ledus pavadīja 19 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja četros no deviņiem iemetieniem, reizi bloķēja metienu un sakrāja +/- rādītāju +1.

Šajā sezonā Daugaviņš 50 spēlēs guvis 19 vārtus un sakrājis 24 rezultatīvas piespēles.

Miks Indrašis 30.minūtē guva uzvaras vārtus Švenningenes "Wild Wings" uzvarā savā laukumā pār Augsburgas "Panther" ar 3:0 (0:0, 2:0, 1:0).

Uzbrucējs 13 minūtēs un 54 sekundēs laukumā trīsreiz meta pa vārtiem un sakrāja +/- rādītāju +1.

Šosezon Indrašis 46 spēlēs guvis astoņus vārtus un 19 reizes rezultatīvi piespēlējis.

Švenningenes "Wild Wings" ar 68 punktiem 49 cīņās turnīra tabulā ieņem desmito vietu, bet "Roosters" ar 69 punktiem 50 spēlēs ieņem 12.vietu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Kriminālziņas Pārvadātājs no Latvijas centies ievest Lietuvā 74 kaķus no Baltkrievijas

Pārvadātājs no Latvijas, rupji pārkāpjot dzīvnieku pārvadāšanas prasības, Lietuvā no Baltkrievijas mēģinājis ievest 74 kaķus, ceturtdien paziņoja Lietuvas Valsts pārtikas un veterinārais dienests.

Ekonomika Ēka Brīvības un Ģertrūdes ielu stūrī izsolīta par 4,19 miljoniem eiro

Vēsturiskais nekustamais īpašums Brīvības ielā 68, Rīgā, nosolīts par 4,19 miljoniem eiro, kas ir par 1,49 miljoniem eiro vairāk nekā noteiktā izsoles sākumcena 2,7 miljonu eiro apmērā, informē VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.