Dobeles sportisti dominē Latvijas ziemas čempionātā šaušanā

Sports
LETA 06:10, 14.02.2023 0

Aizvadītajā nedēļās nogalē Dobelē norisinājās Latvijas ziemas čempionāts šaušanā ar mazkalibra ieročiem, kurā labākos rezultātus sasniedza Dobeles sportisti, informē Latvijas Šaušanas federācija (LŠF).

 

Vingrinājumā ar mazkalibra šauteni no šaušanas stāvokļa "guļus" 50 metru distancē labākie bija Dženeta Evardsone no Dobeles vienība un Raivis Balodis no Dienvidkurzemes novada komandas.

Arī šaušanā ar mazkalibra šauteni no trim stāvokļiem (no ceļa, guļus un stāvus) sieviešu konkurencē uzvarēja Evardsone, kamēr vīriešu konkurencē nepārspēts palika vēl viens Dobeles vienības pārstāvis Guntis Inauskis.

Savukārt pistoļu vingrinājumos šāvējiem padevās vairāki augstvērtīgi rezultāti. Ātršaušanā ar mazkalibra pistoli pa mērķi ar melno apli 573 punktus un personīgo rekordu sasniedza juniors no Dobeles Daniels Vilciņš (573 punkti), pārspējot pieredzējušos Lauri Strautmani un Emīlu Vasermani. Sieviešu konkurencē šajā vingrinājumā uzvarētāja dobelniece Laura Vdobčenko.

Šaušanā ar mazkalibra pistoli (30 šāvieni pa mērķi ar melno apli un 30 šāvieni pa īslaicīgi redzamu mērķi) ar sašautu 581 punktu uzvarētāja Agate Rašmane, bet vīriešu konkurencē pie panākuma tika Strautmanis, kuram izdevās sakrāt 588 punktus.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Sports Parīzē noslēgtas paralimpiskās spēles

Svētdien "Stade de France" stadionā tika noslēgtas Parīzes vasaras paralimpiskās spēles.

Lasiet arī