Spānijas futbola klubs Osasuna paziņo par stratēģisku sadarbību ar Olybet

Sports
LETA 22:53, 09.02.2023 0

Spānijas futbola klubs Club Atlético Osasuna (CA Osasuna) paziņojis par savu oficiālo partnerības līgumu ar sporta izklaides zīmolu OlyBet. Ar šo darījumu Olybet kļūst par par kluba oficiālo partneri Eiropā.

 

Partnerība starp abām organizācijām aizsākās pagājušajā gadā pēc kluba dalības Virslīgas forumā Rīgā. Sadarbība tika vēl vairāk nostiprināta Osasuna mājas stadionā El Sadar Pamplonā, kur pagājušajā gadā notika Igaunijas un Argentīnas draudzības spēle.

Nesenā partnerība ar OlyBet iezīmē nozīmīgu soli CA Osasuna izaugsmē un paplašināšanā, īpaši tirgū, kuru klubs uzskata par stratēģisku savai starptautiskajai izaugsmei.

"Mūsu ienākšanai Baltijas reģionā, kurā ietilpst Igaunija, Latvija un Lietuva, ir milzīga nozīme, jo futbola popularitāte šajās valstīs turpina pieaugt. Šī savienība ir rezultāts tam darbam, ko mēs jau mēnešiem ilgi veicam visās kluba nodaļās, lai veicinātu atpazīstamību un izveidotu Osasuna zīmolu globālā mērogā," sacīja Osasuna izpilddirektors Frans Kanals.

"Mēs esam priecīgi uzsākt šo sadarbību ar klubu, tā faniem un Osasuna zīmolu. OlyBet un OlyBet TV turpina attīstīt un popularizēt sporta un izklaides tiešraides visā pasaulē, un Osasuna ir galvenais partneris, lai iesaistītu kaislīgas sporta, vietējā reģiona un La Liga kopienas. OlyBet un Osasuna cieši sadarbosies, lai veicinātu zīmola atpazīstamību, unikālu saturu un īpašas programmas, lai atbalstītu Osasuna izaugsmes plānus un piedāvātu aizrautīgu, ekskluzīvu un saviļņojošu spēļu pieredzi, ko nodrošina OlyBet un OlyBet Club." sacīja Olympic Entertainment Group un OlyBet Group Valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors Korijs Plamers.

OlyBet ir vadošais tiešsaistes zīmols Baltijas valstīs un pēdējos gados ir paplašinājis savu darbību vairākās Eiropas valstīs. Kā norādīja OlyBet izpilddirektors Plamera kungs, uzņēmuma nesenās partnerattiecības ar tādiem slaveniem starptautiskiem sporta zīmoliem kā NHL, NBA, UFC, Real Betis, ACF Fiorentina un horvātu futbola leģendu Luka Modriču ir radījušas stabilu pamatu OlyBet zīmola pozicionēšanā un tirgus izaugsmē Eiropā. Turklāt Plamers piebilda, ka viņu ekskluzīvais OlyBet klubs, kas ir paredzēts vērtīgākajiem un lojālākajiem klientiem, tagad varēs piedāvāt vairāk izklaides iespēju, tostarp arī iespējas tikties ar profesionāliem sportistiem no Club Atletico Osasuna.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.