"Wizards" bez Porziņģa ierindā pārtrauc desmit zaudējumu sēriju

Sports
LETA 08:10, 21.12.2022 0

Desmit zaudējumu sēriju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā otrdien pārtrauca Vašingtonas "Wizards" komanda, kas bez latvieša Kristapa Porziņģa sastāvā viesos pārspēja Fīniksas "Suns" vienību.

 
Foto: Youtube

Viena no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām "Suns" savā laukumā zaudēja ar 110:113 (30:27, 18:26, 30:27, 32:33), bet Porziņģis spēlē nepiedalījās ar Covid-19 nesaistītas saslimšanas dēļ.

Viesu rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Kails Kuzma, bet 27 punktus guva Bredlijs Bīls, abiem iekrājot arī pa sešām izcīnītām atlēkušajām bumbām un tik pat rezultatīvām piespēlēm. Ar 16+10 maču noslēdza Deni Avdija.

Mājinieku sastāvā 31 punktu guva Landrijs Šamets, bet 30 punkti un 13 bumbas zem groziem Deandrē Eitona rēķinā.

Savainojumu dēļ otrdien "Wizards" sastāvā nebija arī Rui Hačimuras un Delona Raita, bet mājiniekiem palīdzēt nevarēja Devins Bukers.

"Wizards" ar 12 uzvarām 32 spēlē ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, bet "Suns" pēc zaudējuma ar 19 uzvarām 32 cīņās noslīdēja un ceturto pozīciju Rietumos.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā spēkosies ar Vāciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē tiksies ar Vācijas valstsvienību.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Sports Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Lasiet arī

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Bertāns gūst 13 punktus «Hornets» zaudējumā «Mavericks» basketbolistiem (VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu.