Horvātijas izlases treneris Daličs: Mēs gribam vairāk par pusfinālu

Sports
LETA 08:40, 13.12.2022 0

Horvātijas futbola izlase rītdien pusfinālā vēlas ne tikai sacensties, bet arī sasniegt 2022.gada Pasaules kausa finālu, teica Horvātijas valstsvienības galvenais treneris Zlatko Daličs.

 

Horvātija otrdien Pasaules kausa pusfinālā stāsies pretī Argentīnas futbolistiem.

"Mēs gribam vairāk," pirms gaidāmā mača norādīja Daličs. "Es skatos uz visu optimistiski un esmu pārliecināts par saviem spēlētājiem. Viņi ir parādījuši savas labākās īpašības un spēcīgo raksturu un ir pelnījuši būt finālā."

Šajā Pasaules kausa finālturnīrā horvāti divos mačos izcīnīja uzvaras vien 11 metru soda sitienu sērijās. Vispirms astotdaļfinālā tika pārspēta Japāna, bet pēc tam ceturtdaļfinālā gūts panākums pār Brazīliju, liekot vienai no favorītēm doties mājās.

"Pagarinājumi divos mačos bija diezgan nogurdinoši, taču esam iekļuvuši Pasaules kausa pusfinālā, nevar būt runas par nogurumu," izcēla Daličs. "Joprojām esam spēcīgi un pilni enerģijas un entuziasma. Laukumā atdosim visu, tāpat kā to darījām iepriekšējās spēlēs."

2018.gada Pasaules kausa finālturnīrā apakšgrupas spēlē Horvātija argentīniešus apspēlēja ar 3:0, un kopš tā laika abas izlases nav tikušās.

"Tas mačs rītdien neko nenozīmēs. Viņiem ir daudz lielāks spiediens nekā mums. Argentīnai būs vairāk fanu, kas traucēs mums, taču par to nesūdzēsimies," teica Daličs.

Horvātija 2018.gada Pasaules kausa pusfinālā ar 2:1 pārspēja Angliju, bet finālā ar 2:4 atzina Francijas pārākumu.

Argentīnas un Horvātijas dueļa uzvarētāja tiksies ar otra pusfināla, kurā trešdien laukumā spēkus mēros Francija un Maroka, labāko komandu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.

Kultūra Bungu un dūdu mūzikas grupa «Auļi» dosies tūrē pa Latviju (+VIDEO)

Reinis Suhanovs uzveduma režijas pamatā izmantojis Edvarta Virzas poēmas.