Rīgas Dinamo otro reizi divās dienās pārspēj Elektrēnu Energija

Sports
LETA 22:32, 25.09.2022 0

Latvijas hokeja klubs Rīgas "Dinamo" svētdien otro reizi divās dienās tika pie panākuma "Optibet" Latvijas hokeja līgas (OHL) duelī pār Elektrēnu "Energija".

 
Foto: LETA

"Dinamo" ar rezultātu 6:2 (1:0, 2:1, 3:1) guva panākumu pār "Energija".

Rīdzinieku rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Emīls Ezītis, bet pa vienai reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Renārs Cipruss, Ņikita Priede, Miķelis Rēdlihs un Patriks Zabusovs.

Abus vārtus laukuma saimnieku labā guva Jaromirs Dāvids Šusterovs.

Vakar pirmajā mačā "Dinamo" uzvarēja ar rezultātu 5:0 (1:0, 2:0, 2:0).

Turnīra tabulas galvgalī ar 13 punktiem astoņās spēlēs ir "Zemgale"/LLU, bet otrajā pozīcijā ar 12 punktiem sešos mačos ir "Mogo"/LSPA komanda. Desmit punkti sešās cīņās ir Rīgas "Dinamo" hokejistiem, kamēr sešus punktus piecos mačos guvusi Hokeja skola "Rīga". Piektā ar četriem punktiem četrās spēlēs ir Viļņas "7bet-Hockey Punks", divi punkti četros dueļos ir Kauņas "City", bet bez punktiem ir četros mačos zaudējusī Elektrēnu "Energija", četrreiz zaudējusī "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga" un piecas neveiksmes piedzīvojusī Rīgas "Prizma".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Sports Latvijas hokejisti zaudē pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Šveices izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Lozannā pārbaudes mačā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:4, 1:0) zaudēja Šveices valstsvienībai.

Sports Ostapenko pārliecinoši iekļūst Madrides «WTA 1000» turnīra trešajā kārtā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību trešo kārtu.

Sports Latvijas hokeja izlase aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Lozannā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici.

Lasiet arī

Kriminālziņas Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

Ceļu satiksmes negadījumos pagājušajā diennaktī cietuši 11 cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Pasaule Virpuļviesuļos ASV pieci bojāgājušie

ASV Oklahomas un Aiovas štatos virpuļviesuļos zaudējuši dzīvību pieci un ievainoti apmēram 100 cilvēki, svētdien paziņoja varasiestādes.

Pasaule ASV amatpersona: Putins, visticamāk, nav pavēlējis nogalināt Navaļniju

ASV izlūkdienestu amatpersonas uzskata, ka Krievijas diktators Vladimirs Putins, visticamāk, nav pavēlējis nogalināt ieslodzījumā turēto opozīcijas politiķi Alekseju Navaļniju, sacīja Savienoto Valstu amatpersona, kas ir pazīstama ar šo izvērtējumu.

Sabiedrība Izstrādās atbalsta sistēmu Latvijas klimatneitralitātes mērķu sasniegšanai

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) zinātnieki kopā ar Rīgas Stradiņa universitāti (RSU), Latvijas Universitāti (LU) un Vidzemes augstskolu (ViA) veidos vienotu nacionālo lēmumu atbalsta instrumentu, kas politikas veidotājiem palīdzēs pieņemt datos balstītus lēmumus par efektīvākajām klimata politikām, aģentūru LETA informēja RTU.