Alvaress uzvar Golovkinu un saglabā neapstrīdamā čempiona titulu (+VIDEO)

Sports
LETA 12:53, 18.09.2022 0

Meksikas bokseris Sauls Kanelo Alvaress sestdien Lasvegasā saglabāja neapstrīdamā čempiona titulu otrā vidējā svara kategorijā, noslēdzot cīņu triloģiju ar Kazahstānas bokseri Genādiju Golovkinu ar uzvaru.

 

Sestdien notikušajā duelī bokseri aizvadīja visus 12 paredzētos raundus un uzvarētājs tika noteikts pēc punktiem. Visi trīs tiesneši uzvaru piešķīra meksikānim, diviem no tiesnešiem piešķirot viņam panākumu ar 115:113 un vienam no tiesnešiem ar 116:114.

"Jutos nedaudz noguris cīņas beigās, jo neesmu strādājis pietiekoši daudz pie eksplozīviem elementiem treniņos," pēc cīņas teica Alavaress. "Tas bija ļoti patīkami uzvarēt, un pat ar manu plaukstas problēmu izdevās aizvadīt vienu no labākajām cīņām."

Pirmajā abu bokseru cīņā 2017.gadā tika fiksēts neizšķirts, bet gadu vēlāk pie panākuma tika meksikānis.

Alvaress profesionālajā boksā ringā kāpis 62 reizes, uzvarot 58 cīņas, 39 no tām ar nokautu. Viņam arī divi neizšķirti un divi zaudējumi.

Pērn novembrī Alvaress kļuva par vēsturē pirmo otrā vidējā svara kategorijas bokseri, kurš kļuvis par absolūto čempionu šajā divīzijā. Atgriešanās pussmagajā svara kategorijā viņam noslēdzās ar negaidītu zaudējumu Krievijas bokserim Dmitrijam Bivolam.

Golovkins, kurš karjeras laikā izcīnījis 42 uzvaras, reizi cīnījies neizšķirti un divas reizes zaudējis, savulaik bija pasaules čempions trijās no četrām prestižākajām boksa organizācijām - Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un WBC (Pasaules Boksa Padome). Visus šos titulus viņš zaudēja Alvaresam 2018.gada decembrī.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Kozlovskis apbalvojis profesionālos sportistus par sasniegumiem

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV) šodien pasniedza Iekšlietu ministrijas (IeM) Pateicības IeM veselības un sporta centra Sporta nodaļas profesionālajiem sportistiem par sasniegumiem Pasaules čempionātos 2023. un 2024.gadā, VS.LV informēja IeM.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Lasiet arī

Veselība Ik gadu Latvijā iznīcināšanai tiek nodotas aptuveni 4 t medikamentu (+VIDEO)

Zāles tiek klasificētas kā bīstamie atkritumi, atgādina farmaceite.

Sabiedrība Lielajā talkā sakoptas 1149 talkas vietas

Lielajā talkā sestdien sakoptas 1149 talkas vietas, aģentūru LETA informēja Lielās talkas organizatori.

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu

Latvijā kopumā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja apdrošināšanas kompānijas pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.